Ce soacră hărnicuță are Adrian Mutu!

5-act-1-8956611.jpg

soacra, Adi Mutu, Sandra, cumparaturi, copil, Mariana Bahici
Mariana Bahici umple noaptea portbagajul cu bunătăți pentru toată familia
Fotografii: BLITZ

Se spune că soacra e o poamă acră, dar zicala nu e nici pe departe valabilă în familia lui Adi Mutu. Ba, dimpotrivă. Mariana Bahici se dovedeşte a fi un ajutor de nepreţuit pentru celebra familie.

Nu contează că e trecut de ora 10 seara, nici că e răcoare afară şi stă să plouă. Soacra lui Adi Mutu e la datorie! Fotoreporterii Click! au surprins-o în urmă cu câteva zile pe Mariana Bahici ieşind ca o „furnicuţă” dintr-un supermarket din zona Pipera.  Mama Sandrei Mutu a umplut cu vârf şi îndesat un coş mare, pe care apoi l-a „descărcat” în portbagajul încăpătorului Porche pe care chiar Adi Mutu i l-a dat cu mare încredere. Femeia a avut grijă să cumpere cam tot ce este nevoie într-o casă în care părinţii sunt preocupaţi în primul rând de băieţelul lor de cinci luni: apă, role de şerveţele, produse congelate, brânzeturi şi patisserie.

soacra, Adi Mutu, Sandra, cumparaturi, copil, Mariana BahiciZoom
Mariana Bahici este un ajutor de nădejde pentru familia Mutu

 

Cu siguranţă, lista de cumpărături tot soacra lui Mutu a făcut-o, pentru că ea este cea care îi ajută cu treburile casnice, cu gătitul şi cu îngrijirea micuţului Tiago. Mariana Bahici locuieşte de câteva luni în vila din Pipera, acasă la Adi şi Sandra Mutu.

soacra, Adi Mutu, Sandra, cumparaturi, copil, Mariana BahiciZoom
Sandra și Adi Mutu nu-și fac griji în privința treburilor gospodărești

 

Fostul fotbalist are foarte multă încredere în ea, dovadă fiind şi faptul că îi dă „pe mână” maşina de fiţe ori de câte ori femeia are nevoie. Adi şi Sandra s-au căsătorit în februarie 2016, iar anul acesta, în aprilie, a venit pe lume şi primul lor copil.

loading...

Citește și

  • Sandra Mutu trăiește fiecare clipă de fericire la maxim de când a devenit mamă. Asta ne demonstrează soția lui Adrian Mutu, în cel mai recent filmuleț publicat pe pagina sa de Instagram, în care se joacă cu micuțul lor, Tiago care s-a născut în luna aprilie.

  • A rămas puţin până la cel mai important eveniment din viaţa lui Adrian Mutu (38 de ani), şi anume căsătoria cu Sandra (23 de ani) şi botezul băieţelului lor, Tiago Adrian (6 luni).

  • În ultimele luni, atenția a fost acaparată Tiago, în vârstă de aproape 5 luni, căci este primul copil al lui Adrian Mutu cu cea de-a treia soție, Sandra. Dar acesta nu este singurul fiu al Briliantului, iar dacă pe simpaticul Tiago îl știm din fotografiile de pe Instagram ale tatălui său, pe ceilalți trei copii, Mario, Maya și Adriana, nu i-am mai văzut de ceva vreme.

  • Şoc! Când le era lumea mai dragă, alături de bebeluşul lor, Tiago, Adrian şi Sandra Mutu au nimerit în mijlocul unui necaz. Bona filipineză, pe care au plătit-o să aibă grijă de copil, a început să ”adune” de prin casă bani, haine, alimente şi bijuterii. Nu acţiona singură, ci ajutată de un iubit român. Mutu le-a făcut plângere la Poliţie.