Ce și-au spus Mădălina și Matei Stratan când s-au ciondănit la cină

madalina_ghenea.jpg

Madalina Ghenea cearta Matei Stratan, Madalina Ghenea si Matei Stratan, Madalina Ghenea despartire
Mădălina Ghenea l-a pus la punct pe Matei Stratan, care a dezamăgit-o. Foto: captură video Wowbiz.ro

Cel mai exploziv cuplu din showbiz trece prin momente de cumpănă. Nimic ieșit din comun, toată lumea pățește la fel la un moment dat. Mădălina Ghenea și Matei Stratan se ciondănesc în plină stradă ca doi amorezi care au aflat că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Iată ce și-au spus cei doi când au ieșit în oraș marți seară.

Zvonurile că Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au despărțit circulă în presă de câteva săptămâni. Pe unde se duc, paparazzi îi filmează și le analizează gesturile, doar-doar s-or da de gol. Marți seară, cei doi s-au ciondănit serios la cina pe care au luat-o într-un restaurant din București, iar cuvintele pe care și le-au spus denotă că relația lor e în pom, și asta din cauza lui Matei, care ar fi călcat pe bec. Click! a cerut părerea unui specialist în cititul pe buze, iar concluzia sa este că Mădălina a luat o decizie care l-a nemulțumit pe Matei. „Îmi pare rău, dar te-am avertizat”, îi spune Mădălina, în timp ce înfulecă cu poftă o porție generoasă de mâncare japoneză. Iubitul ei pare șocat de ce-i aud urechile și încearcă să se apere. În final nu reușește decât să afișeze o față de copil certat de maică-sa. Ripostează, însă Mădălina nu se lasă înduplecată și pare că a luat o decizie în ceea ce privește relația lor.

Madalina Ghenea cearta Matei Stratan, Madalina Ghenea si Matei Stratan, Madalina Ghenea despartireZoom
Mădălina Ghenea înfulecă mâncare japoneză în timp ce vorbește cu Matei. Foto: captură video Wowbiz.ro

Mesajul pe care l-a postat joi pe contul ei de Instagram vine să întărească suspiciunea că Matei Stratan i-a înșelat așteptările. „Nu contează cât de educat, talentat, bogat sau cool crezi că ești, cum îi tratezi pe oameni spune totul. Integritatea e tot ce contează”.

Madalina Ghenea cearta Matei Stratan, Madalina Ghenea si Matei Stratan, Madalina Ghenea despartireZoom
Mesajul Mădălinei de pe contul de Instagram

Mădălina Ghenea și Matei Stratan sunt împreună de un an și au o fetiță în vârstă de șase luni.

loading...