Ce sfori a tras Cătălin Cazacu pentru a o salva pe Cream de la eliminare

cazacu_si_cream.jpg

exatlon cazacu cream
Cream s-a despărţit cu greu de Cătălin Cazacu la "Exatlon"
foto: captură Kanal d

E tensiune mare în tabăra "Faimoşilor" de la Exatlon după plecarea Claudiei Pavel, aka Cream. Vladimir Drăghia a povestit că eliminarea solistei a încins spiritele si a iscat discutii aprinse intre concurenţii rămaşi. Cătălin Cazacu a încercat să influenţeze rezultatul votului şi i-a convocat pe toţi din echipă pentru a-i convinge să nu o aleagă pe Claudia.

În urma propunerilor spre eliminarea artistei făcute de către Anca Surdu şi Diana Bulimar, acestea au fost declarate persoana non grata de unii dintre coechipierii lor. Prezent la tensiunile din interiorul echipei, Vladimir Drăghia, unul dintre cei mai buni atleţi din tabăra Faimoşilor, a făcut mărturisiri despre situaţia dificilă, care poate duce la destrămarea echipei.

“Mie nu mi s-a părut că a fost atât de dramatic ceea ce s-a întâmplat la eliminare. Până la urmă, rezultatul a fost acelaşi. Doar felul în care s-a ajuns la acelaşi rezultat a fost surprinzător”, a declarat actorul. Vladimir Drăghia avea discursul pregătit pentru a o propune pe Cream.

vladimir.jpg

vladimir draghia exatlon
Vladimir Drăghia este unul dintre cei mai buni atleţi ai echipei "Faimoşilor"
foto: Kanal d

“Voi, deja toţi, îl vreţi pe Ion acasă, probabil, aşa că nu îmi rămâne decât să o trimit pe Claudia acasă, cu tot respectul pentru ea şi pentru Cătălin Cazacu, că bănuiesc că vrei să rămână. Performanţele sportive contează foarte mult pentru mine. Asadar, aveam deja un discurs pregatit pentru Claudia. Ce fac eu acum? Daca tot ne-am înţeles şi voi v-aţi sucit acum, hai că fac eu acest lucru pentru că mie nu îmi este frică de Ion. Propunerea mea pentru eliminare este Ion Oncescu”, spunea Vladimir înainte de a face nominalizarea

Actorul a mărturisit că cel care a încercat să-l influenţeze a fost motociclistul. 

“Deja începusem să am o discuţie de principiu cu Cătălin Cazacu care încerca cumva să mă convingă să nu o votez pentru eliminare pe Claudia. Şi i-am spus că nu am cum să fac acest lucru, pentru că cei doi concurenţi care de abia au venit au tot dreptul să concureze, asa cum am avut şi noi”, a adăugat el.

De la începutul emisiunii s-a vehiculat că între Claudia şi Cătălin ar exista ceva mai mult decât o simplă prietenie, motociclistul fiind destul de afectat de eliminarea solistei. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1