Ce sexy este fosta soție a lui Cotimanis la 50 de ani! Florina Mărcuță a trecut peste despărțire

florina-marcuta.jpg

Florina Mărcuță
Florina Mărcuță arată extrem de bine
Foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

La trei ani de la șocantul divorț, Florina Mărcuță a trecut peste despărțirea de celebrul actor Bebe Cotimanis (64 ani), care și-a refăcut viața cu o actriță din Ploiești, Iulia Dumitru.

Renumit make-up artist, Florina arată de senzație și poartă minijup chiar dacă a trecut de 50 de ani. Ea are o relație apropiată cu fiul ei și al lui Bebe Cotimanis, Matei (20 ani), dar și cu iubita acestuia, Mădălina Sacară, tot make-up artist ca și „mama-soacră”. Cei trei au ieșit la o plimbare într-una dintre zilele însorite, iar Florina arată că se simte extrem de fericită lângă cei tineri. Are sufletul tânăr și hainele la fel. Rochia pe care o poartă este cu mult deasupra genunchilor.

florina_marcuta_cu_nora_1_0.jpg

Florina Marcuta
Florina Mărcuță, alături de iubita fiului ei
Foto: arhiva personală

S-au despărțit în 2018

cotimanis_cap_1.jpg

Bebe Cotimanis

 

Actorul s-a lăsat cu greu dus la altar! Bebe Cotimanis şi Florina Mărcuţă s-au logodit la Vatra Dornei în vara lui 2014. Actorul şi make-up artista au împreună un băiat. Florina și Bebe au fost împreună 17 ani, însă în 2018, ea a aflat că e înşelată şi s-a despărţit de actor. Cotimanis și-a găsit liniștea sufletească în brațele colegei de scenă Iulia Dumitru, actriță la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești. Aceștia s-au mutat împreună și au jucat în piesa „Old Love”. 

Loading...
 
 

Citește și