Ce se întâmplă cu averea lui Ilie Năstase, după divorțul de Brigitte

brigitte_sfat_ilie_nastase.jpg

foto
Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase nu sunt cununaţi religios
Foto: Arhivă personală

Multă cereneală a curs în legătură cu desele scandaluri și împăcări dintre Brigitte și Ilie Năstase. De multe ori, brunet, înfuriată de anumite gesturi ale soțului, refula și își vărsa nervii în mesaje pe rețelele sociale. De această dată a luat taurul de coarne și a depus cererea de divorț înainte de a confirma în presă sau pe Facebook despărțirea legală.

Mai mult separat decât împreună. Asta s-ar putea spune despre cuplul Ilie-Brigitte. Încă soția fostului tenismen a luat decizia de a divorța și a înaintat acțiunea la tribunal chiar de ziua ei. A ales să nu facă acest pas la notar pentru că, spune ea, în luna noiembrie a anului trecut, Ilie a refuzat să-i semneze divorțul în fața notarului. În ceea ce privește averea lui Ilie, una deloc de neglijat, tot bruneta a ținut să lămurească lucrurile.

"Deoarece presa a aflat despre acțiunea mea de divorț depusă ieri, doresc să lămuresc anumite supoziții ale acesteia, prin faptul că un război pentru avere nu va exista, deoarece căsătoria noastră s-a facut prin convenția matrimonială de bunuri proprii, semnând împreună și de comun acord, în timpul perioadei căsătoriei o Convenție Matrimonială. Totodată doresc să specific că am ales să mă îndrept înspre tribunal și nu am mers la un birou notarial deoarece Ilie a refuzat în data de 14 noiembrie 2017 să semneze divorțul nostru în fața notarului (acțiune pe care o înaintasem împreună în data de 12 octombrie 2017)", a scris Brigitte pe Facebook.

Ilie Năastase este unul dintre cei mai bogați foști tenismeni, cu o avere estimată la 15 milioane de dolari, în 2016, într-un top al americanilor de la Celebrity Net Worth.

Loading...

Citește și

  • Brigitte Năstase a divorțat de ziua ei! Soția marelui tenismen a introdus cererea la judecătorie chiar ieri. Avem primele declarații! Săptămâna trecută, Ilie Năstase a intrat fără știrea soției sale în apartamentul pe care ea îl deține în zona de Nord a Bucureștiului. Brigitte susține că Năstase i-ar fi sustras acte importante iar lucrul acesta a pus capac căsniciei lor. Astfel, bruneta a luat cea mai importantă decizie chiar de ziua ei. A introdus acțiunea de divorț la Judecătoria Sectorului 1 și va începe războiul pentru avere.

  • Relația dintre Brigitte și Ilie Năstase a început să scârțâie din anul 2016. Tot de atunci bruneta originară din Timișoară i-a spus soțului ei că divorțează, însă, pe parcursul acestor ani, l-a iertat pe Ilie, căci, fostul tenismen și-a spălat păcatele luându-i lucruri scumpe.