Ce se întâmplă când Horia Brenciu și Pepe se întâlnesc într-un avion

pepe_brenciu.jpg

pepe, horia brenciu
Pepe și Horia Brenciu s-au întâlnit pe aeroportul din Baia Mare
foto: arhivă personală

Buna dispoziție e garantată atunci când se întâlnesc Horia Brenciu și Pepe, doi dintre cei mai de succes artiști de la noi. Nu contează dacă întâlnirea e complet nepremeditată și se produce într-un avion. Brenciu fură microfonul de la stewardese și face spectacol, iar Pepe filmează.

Obosiți, dar cu chef de glume, Horia Brenciu și Pepe s-au întors duminică în București de la concertele pe care le-au avut în țară cu același avion. Cei doi s-au întâlnit întâmplător pe aeroportul din Baia Mare și au făcut show pentru toți pasagerii cursei pentru București.

Brenciu a furat microfonul stewardesei și a început să cânte din repertoriul colegului său de breaslă, stârnind hohote de râs în rândul pasagerilor care se pregăteau de decolare.

“O dedicație specială pentru toate fetele din avion din partea domnului Pepe. Numai iubirea, doar iubirea vă duce peste tot. Cam atât am știut. Zbor plăcut tuturor”, le-a transmis Brenciu pasagerilor cursei pentru București, iar Pepe i-a mulțumit colegului său de la Antena 1. “Mulțumim, Horia, foarte drăguț, Horia”, a spus amuzat prezentatorul show-ului ”Gashka mare”.

Filmulețul făcut public de Pepe a strâns în scurt timp aproape 90.000 de vizualizări și foarte multe aprecieri din partea fanilor celor artiști.

Loading...

Citește și

  • Nu sunt numai bombe sexy pe Litoral, ci şi familişti care au ochi doar pentru neveste şi copii. În această categorie intră şi simpaticii Pepe şi Horia Brenciu, pe care fotoreporterii Click! i-au surprins la mare în cea mai frumoasă ipostază: cea de tătici devotaţi.

  • N-am glumit când v-am spus că Pepe e familist convins şi că munceşte pe brânci pentru soţia şi fiicele lui. Aşa că, tot la ele s-a gândit când a decis să-şi deschidă o grădiniţă privată, afacere de care se va ocupa, în totalitate, jumătatea lui, Raluca. Vedeta Antenei 1 ne-a arătat ce frumos a amenajat interioarele pentru micuţi.