Ce schimbată este Andreea Berecleanu după ce s-a tuns scurt

andreea_berecleanu.jpg

andreea berecleanu
Andreea Bereclanu
Foto: arhivă personală

Este anul schimbărilor pentru Andreea Berecleanu! Nu ne referim aici la cele de ordin profesional şi nici în plan personal, căci vedeta este în continuare gazda "Observatorului" de la Antena 1 şi partenera de viaţă a medicului estetician, Constantin Stan, ci a celor în materie de look. Prezentatoarea nu doar că a slăbit spectaculos, ci a adoptat şi o ănfăţişare care pare să o întinerească.

Andreea Berecleanu continuă seria schimbărilor. A slăbit opt kilograme din motive medicale, iar acum şi-a surprins telespectatorii cu un look nou. S-a tuns mai scurt, iar coafura o face să pară o adolescentă. Vedeta tv are 41 de ani şi este mamă a doi copii, dar are un fizic de invidiat, dar a explicat că deşi este iubita medicului estetician Constantin Stan nu a recurs la bisturiu pentru a-şi recâştiga frumuseţea. 

andreea.jpg

andreea berecleanu slabit silueta 41 de ani
Andreea Berecleanu a adoptat o tunsoare tinerească
foto: captură Antena 1

“Sunt de acord cu operaţiile estetice atunci când există un complex", a spus ştirista. Andreea Berecleanu recunoaşte că i s-a-ntâmplat de multe ori să se întâlnească la clinica doctorului Stan cu persoane cunoscute şi să le dea sfaturi “non-profit”: “Tu ce cauţi aici? Tu nu ai nevoie să-ţi faci nimic!”, spunea recent prezentatoarea Antena 1.

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu şi are doi copii cu acesta, o fată, Eva (15 ani), şi un băiat, Petru (10 ani). Căsnicia de 15 ani a celor doi s-a încheiat în toamna lui 2013. La scurt timp, ştirista şi-a refăcut viaţa sentimentală cu medicul Constantin Stan, iar Andrei Zaharescu cu o avocată, care l-a făcut pentru a treia oară tătic.   

   

Loading...

Citește și

  • andreea berecleanu slabit silueta 41 de ani

    Andreea Berecleanu arată senzaţional şi se simte ca o adolescentă. Prezentatoarea de la "Observator" a schimbat de câteva luni măsura la haine şi spune că a luat această decizie dintr-un motiv personal. Deşi mulţi s-au gândit că ştirista vrea să-i fie pe plac medicului estetician, Constantin Stan, cu care are o relaţie de aproape trei ani, se pare că altceva a stat la baza deciziei vedetei tv.

  • andreea berecleanu slaba dieta

    Este una dintre cele mai apreciate ştiriste de la noi şi nu trece aproape niciodată neobservată! Andreea Berecleanu a împlinit 41 de ani, dar are un tonus de adolescentă. Veselă şi plină de viaţă, prezentatoarea "Observator" se simte bine în pielea ei, mai ales de când a reuşit să dea jos aproape zece kilograme.

  • Andreea Berecleanu a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, însă faptul că a slăbit foarte mult a atras atenția tuturor. Prezentatoarea tv a reușit să dea jos mai bine de 10 kilograme, în mai puțin de un an.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1