Ce schimbare de look și-a făcut Cristina Ciobănașu pentru «Fructul oprit» ! Este pregătită pentru sezonul 2

cristina_ciobanasu_1.jpg

Ce schimbare de look și-a făcut Cristina Ciobănașu
Foto: Instagram

Tânăra actriță Cristina Ciobănașu, cunoscută pentru rolul său din serialul „Pariu cu viața”, a apelat la o schimbare de look, pregătindu-se să continue filmările pentru proiectul în care este implicată în prezent, serialul românesc „Fructul oprit”.

Primul sezon al serialului „Fructul oprit”, difuzat de Antena 1, care s-a bucurat de un real succes, a ajuns la final! Cristina, împreună cu restul echipei, se pregătește să înceapă filmările pentru sezonul cu numărul 2. Pentru a face o schimbare în viața sa, dar și pentru a se pregăti să interpreteze personajul pe care îl joacă în serial, actrița a decis să-și schimbe culoarea părului. Schimbarea este una care atrage privirile, având în vedere că tânăra a trecut de la șaten la roșcat. Cristina a ținut să ceară și părerea fanilor emisiunii, care au primit schimbarea cu entuziasm, după ce actrița a publicat pe contul personal de Instagram o imagine prin care a anunțat schimbarea de look.

cristina_ciobanasu_2.jpg

Cristina Ciobănașu și-a schimbat culoarea părului
Foto: Instagram

„Am început pregătirile pentru sezonul doi cu o mică mare schimbare de look. E ceva nou și pentru mine și încă sunt în perioada de acomodare”, le-a dezvăluit Cristina Ciobănașu prietenilor ei virtuali. Aceasta interpretează personajul „Ana Caragea” în producția Antenei 1, „Fructul oprit”. Cum primul sezon al serialului a ajuns la final, Cristina a dorit să le mulțumească tuturor telespectatorilor pentru sprijinul oferit și pentru că aceștia au făcut posibilă continuarea acestui proiect, de care actrița este foarte mândră și atașată.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1