Ce sarcină periculoasă are Monica Anghel la circ! «Nu este uşor»

14_2.jpg

Monica Anghel s-a ataşat foarte mult de armăsarul Nero
Citeste tot despre: 

Cântăreaţa de top Monica Anghel (47 de ani), artista care a slăbit peste 30 de kilograme, cu diete riguroase şi cu mult sport, repetă de zor, în această perioadă, pentru noul spectacol de la Circul Metropolitan, în care va cânta şi îşi va demonstra măiestria în echitaţie.

Monica se simte perfect la repetiţii: “Prima lecţie de acrobaţie pe frizianul Nero. Mulţumesc Circului Metropolitan Bucureşti şi maestrului Filimon Iordache! Abia aştept următoarele producţii!“, a scris artista în dreptul imaginilor de pe Facebook. Ea este pasionată de echitaţie încă din copilărie, aşa că îi va fi uşor să intre călare în arena circului din Capitală: “De curând, am început orele de echitaţie.

Momentan iau lecţii cu Nero, dar am încălecat şi pe alţi cai. În spectacol apar cu cel pe care îl va alege instructorul nostru, Filimon Iordache. Facem cum spune el. Nu este uşor, dar eu mi-am dorit acest lucru şi chiar am făcut o cerere ca să mă pot antrena pentru spectacol. Vin şi stau cam o oră şi jumătate, două, pe zi. Şi Sanda Ladoşi ar putea să facă lucrul ăsta, dacă va dori şi dacă va avea timp.

Este atrasă de echitaţie de mică

Ce face ea în spectacolul “Bucureşti, Je t’aime” e nemaipomenit, îţi taie respiraţia, e în cea mai bună formă. Din când în când le mai dăm cailor la antrenamente câte o feliuţă de morcov sau zăhărel, dar mai mult morcov. Le mai zicem şi “Bravo”, a mai adăugat artista, pentru Click! Monica a moştenit pasiunea pentru cai de la tatăl ei. Ambiţioasă din fire, ea a luat lecţii  de la un specialist în domeniu, la şcoala de echitaţie «Cai de Legendă» din comuna Horodnic de Sus, situată în apropiere de Rădăuţi, apoi cu Nelu Szekely, de la centrul de echitaţie “Eden Ranch”, din Baloteşti. “Am avut două experienţe total neplăcute cu caii şi mi-a fost foarte frică de ei, însă Nelu Moroşan, campionul naţional de echitaţie, m-a convins să mă urc din nou în şa”, şi-a continuat ea destăinuirile. Şi fiul ei Aviv, care are 8 ani şi e elev la "Dinu Lipatti", face echitaţie. "L-am pus pe cal de mic, dar doar de un an a prins gustul şi merge cu mine în fiecare weekend la Baloteşti", ne-a povestit cântăreaţa pe care am întâlnit-o săptămâna trecută în tramvaiul "Malta20". Agenţia de turism Malta Travel a împlinit 20 de ani de când le face românilor vacanţa mai frumoasă pe meleagurile Insulei de Miere, aşa cum mai este cunoscută insula din mijlocul Mediteranei, şi a marcat evenimentul printr-o plimbare inedită cu un tramvai închiriat prin Bucureşti. De altfel, Monica Anghel e cu gândul la vacanţă şi ne-a mărturisit că la vara va merge cu familia în Malta. "Pentru mine nu ar fi prima vacanţă în Malta, dar atunci am fost singură. Acum vreau să-l duc şi pe Aviv. Iubesc această ţară. Dacă ar fi să mă retrag undeva la bătrâneţe, m-aş duce în Gozo", spune cântăreaţa.

14_4.jpg

Click! vă prezintă fotografii de la repetiţii

Cântăreaţa are agenda plină. Este aşteptată la Chişinău, unde va susţine un concert, iar pe 13 martie va cânta în spectacolul de la Sala Radio, alături de alţi artişti. Banii obţinuţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi solistului Florin Apostol, căruia i-a ars casa, luna trecută, în urma unui scurtcircuit. În plus, Monica este, de anul acesta, şi director artistic al Centrului Cultural Argeş.

Loading...

Citește și

  • Cu o voinţă de fier, Monica Anghel a reuşit să topească nu mai puţin de 30 de kilograme. A slăbit lent, cu sport şi dietă, însă după o astfel de transformare uriaşă, există şi reversul medaliei: excesul de piele. Dar artista nu are motive de îngrijorare, pentru orice există rezolvare, iar medicii esteticieni vin cu soluţii!

  • Vedetele au împânzit conturile de Facebook cu fotografii de la hipodromurile din întreaga ţară. Dintre toţi, cea mai pasionată de acest sport este însă, de departe, Monica Anghel, solista care şi-a uimit fanii cu performanţa de a slăbi peste 30 de kilograme, cu diete riguroase şi cu mult sport. Solista a urcat prima oară pe un cal când era doar o mogâldeaţă, însă nu era unul adevărat.