Ce răsfăț pe capul Deliei, în vacanța din Maldive!

delia.png

delia
Delia se relaxează departe de casă, într-o vacanță de lux
foto: arhivă personală

Interpreta hit-urilor “Pe aripi de vânt”, “Cine m-a făcut om mare” sau “Râmâi cu bine”, a hotărât să-și încarce bateriile, astfel că a plecat într-o vacanță exotică, alături de soţ şi de câțiva prieteni ei foarte buni.

Delia, jurata emisiunilor “X Factor” şi “iUmor”, difuzate de Antena 1, se află tocmai în Maldive, unde s-a cazat în celebrele căsuțe de lux.

Solista s-a relaxat într-o cadă plină cu multă spumă, pe marginea căreia tronau lumânărele parfumate, apoi a îmbrăcat un costum de baie minuscul și s-a grăbit să ajungă pe malul Oceanului Indian, unde s-a pozat printre palmieri.

deliaZoom
Delia se bucură de o vacanță de cinci stele în Maldive

 

deliaZoom
Selia își răsfață fanii cu imagini superbe din vacanța în Maldive

 

deliaZoom
Delia își încarcă bateriile înainte de concertele de sfârșit de an
foto: arhivă personală

 

Delia  a înregistrat tot programul de voie și a postat filmulețe pe Instagram, unde fanii își clătesc ochii cu trupul ei sexy. Diva are în continuare parte de senzaţii tari şi de surprize pe care i le pregăteşte soţul Răzvan Munteanu. Pe Delia o așteaptă în țară un program de muncă draconic, nu de alta dar încep pregătirile pentru X- Factor, emisiunile în direct şi concertele în serie.

loading...
Loading...

Citește și

  • delia

    Delia Matache (35 ani), jurată în emisiunea „ X Factor” ,este cunoscută pentru atitudinea ei jovială și plină de exuberanță. În prima ediție din acest sezon al emisiunii, nu s-a ferit să își arate latura jucăușă.

  • Foto

    Cântăreaţa Delia Matache (35 de ani) este cunoscută pentru timbrul său deosebit, concertele impresionante, apariţiile în calitate de membru al juriului în diverse emisiuni de talente şi pentru spiritul său liber . Nu se fereşte să se exprime colorat, să îmbrace tot felul de ţinute extravagante şi să se bucure asemenea unui copil. Delia este la fel de cunoscută şi pentru felul său direct de a fi. Artista a declarat de nenumărate ori că nu îşi doreşte să devină mamă, dar, se pare că acest lucru s-ar putea schimba în viitorul apropiat.