Ce prezentatoare TV a fost cerută în căsătorie la nunta Crinei Abrudan

adelina_pestritu_ilinca_vandici_ana_maria_barnoschi_bursucu.jpg

adelina pestritu ilinca vandici barnoschi
Adelina Pestrițu (28 de ani), Ilinca Vandici (29 de ani), Ana Maria Barnoschi (23 de ani) și Bursucu
foto: Arhiva Personală

Crina Abrudan și Gabi Popescu s-au căsătorit în acest weekend, dar, la nunta lor, a mai avut loc un eveniment fericit. Vedeta Kanal D, Ana Maria Barrnoschi, a avut parte de un moment special, căci iubitul ei a făcut un gest la care tânăra nu se aştepta.

La nunta Crinei Abrudan cu Gabi Popescu, Ana Maria Barnoschi a dansat alături de trupa Fly Project. La un moment dat, Tudor, colegul ei de scenă, a luat microfonul și l-a introdus în scenă pe Marian, iubitul prezentatoarei TV. Acesta a venit cu un buchet imens de flori de culoarea focului, a îngenunchiat în faţa iubitei sale, apoi a scos inelul de logodnă şi i-a adresat marea întrebare. Ana Maria a spus un „Da” hotărât cererii în căsîtorie, fără să stea prea mult pe gânduri. 

Ana Maria a povestit, la un moment dat, cum s-au cunoscut. „El m-a abordat. Eram la o piscină. Lucrurile au urmat cursul natural, cu paşi mici şi siguri către o relaţie frumoasă. M-a atras la el faptuo că este un bărbat ambiţios, frumos, alături de care nu mă plictisesc niciodată. Zilnic mă copleşeşte cu vorbe frumoase şi cadouri, însă îmi aduc aminte că într-o seară, când mă întorceam de la filmări, m-a aşteptat cu cina pregătită de el. Îmi aduc aminte că mi-a zis: “Ştii că într-o zi vei fi soţia mea, da?”, a povestit Barnoschi într-un interviu pentru Click! TV. 

 

4-5-foto-interior-img_7175.jpg


Ana-Maria Barnoschi prezintă duminica, de la ora 20.00, emisiunea “Roata norocului” la Kanal D
fotografii: zoltan lorencz/arhiva personală

4-5-foto-interior-img_2194.jpg


Ana-Maria Barnoschi prezintă emisiunea “Roata norocului”, la Kanal D
fotografii:Zoltan Lorencz/arhiva personală/ Vestimentație:Maria Andrei
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1