Ce poreclă neobişnuită avea Fuego în copilărie!

12_2.jpg

Solistul a depănat amintiri amuzante

Paul Surugiu-Fuego (42 ani) a vrut să scape de numele de scenă Fuego, cu care s-a lansat la debut, dar cum șansele sunt foarte mici, el ridică neputincios din umeri.

Dar problema numelui nu este una nouă pentru artist. În copilărie, el s-a confruntat cu un episod similar: „Când eram mic toată lumea mă striga Cipi, Cipilică sau Cipri. Mă cheamă Ciprian în buletin”, ne-a povestit Fuego, care în perioada verii se va muta pe Litoral, unde este așteptat pe scenă în toate stațiunile.

12_3.jpg

Fuego, pe când avea doar cinci anișori

În plus, artistul va filma acolo și 5 ediții ale emisiunii ”Drag de România mea”, de la TVR 2, care se vor difuza pe parcursul lunii august, datele de difuzare nefiind încă stabilite. Fuego și-a surprins fanii, în ultimul timp, cu un nou look, ținutele sale vestimentare fiind de fițe, de la cele mai scumpe magazine.

Loading...
 
 

Citește și

  • Paul Surugiu-Fuego s-a transformat total! Munceşte enorm, merge în turnee şi are două emisiuni de televiziune, una la TVR 2, cealaltă la Favorit TV. Acum, pregăteşte un mega spectacol la Sala Palatului, primul după 10 ani. Simpaticul artist a recurs şi la o schimbare de look care îl avantajează: a slăbit 20 kg şi şi-a schimbat garderoba.

  • Paul Surugiu-Fuego a avut un tort special de ziua lui, pe 23 august, când a împlinit 42 de ani și a sărbătorit pe Litoral, alături de prieteni, acolo unde a avut spectacole. Tortul a venit în dar de la colegii săi de breaslă, Alina și Romeo de la Alesis.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1