Ce părere are Oana Radu despre hoţie: «Fiecare în felul nostru furăm»

oana.jpg

Oana Radu

Oana Radu este cunoscută nu doar pentru talentul artistic care a consacrat-o, ci şi pentru sinceritatea de care a dat dovadă la fiecare interviu. De această dată, artista a opinat asupra unui subiect foarte controversat în România, şi anume, furtul.

Vedeta a comentat subiectul legat de audiera lui Gabi Popescu, de către procurorii DIICOT, declarând că nu este prea bine pregătită pe această temă, nu cunoaşte foarte bine situaţia, însă a recunscut că i se întâmplă şi ei să mai fure câtedoată câteva minute din concerte, minute pentru care este plătită.

"Fiecare în felul nostru în ghilimele furăm. La ce mă refer. Spre exemplu un om mă angajează să-i cânt 45 de minute, dar am cântat 44 de minute, practic am furat un minut. Fiecare dintre noi greşim într-un fel, dar sunt lucruri minore", a declarat Oana Radu la Antena Stars.

Artista este iubită şi iubeşte, a mărturisit recent că s-a mutat alături de prietenul ei în Bucureşti, deoarece are multe concerte şi nu-şi doreşte o relaţie la distanţă. De curând, s-a împăcat şi cu tatăl ei care a părăsit-o de când avea trei săptămâni şi s-a judecat cu el pentru pensie alimentară.

 

loading...
Loading...

Citește și