Ce nume din familia Andreei Esca este pe lista “Exatlon 2019”

familie_andreea_esca_craciun_2018.jpg

andreea esca familie craciun 2018
Soții Eram, alături de cei doi copii ai lor, Alexia și Aris
Foto: arhivă personală

Exatlon 2019. “Când începe noul sezon al emisiunii?”. Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor, iar la Kanal D e forfotă mare. La început de an, când lumea muzicală este în hibernare, televiziunile mizează pe reality-show-urile în care pot participa şi vedete de top din muzică, sport sau televiziune. S-ar părea că şi anul acesta Kanal D mizează pe “Exatlon”, iar pe lista concurenţilor sunt două nume-surpriză.

Nu a fost anunţată o dată oficială pentru “Exatlon 2019”, dar premiera celui de-al treilea sezon se apropie cu paşi repezi, iar show-ul va fi filmat tot în Republica Dominicană. Producătorii au ales echipa din România care va lucra cu cea din Turcia, au ales reporterii şi vedetele şi deja s-a plecat spre destinaţie, acolo unde au loc filmările, pe plajele însorite din Republica Dominicană. Sursele Click! spun că s-au dus negocieri cu mai multe vedete şi că selecţia a fost mult mai riguroasă decât în ediţiile precedente. În mare secret s-au dus tratative cu fotbalistul Cristian Alexandru Daminuţă, cu soţul Andei Adam, Sorin Andrei Nicolescu, dar şi cu mai multe vedete din lumea muzicală precum Matteo sau Mellina. Sursele noastre spun că pentru “Exatlon 2019” s-au dus negocieri şi cu Mario Fresh şi Lino Golden, cei doi solişti care au fost “adoptaţi” de Alex Velea şi de Antonia, şi care activează la casa de discuri Golden Boy Society.

andreea-esca-alaturi-de-fiica-si-mario-fresh

Andreea Esca se înţelege de minune cu "ginerele" său, Mario fresh
Foto:Arhivă personală

Se ştie că Mario Fresh, pe numele său adevărat Mario Gălăţanu (19 ani), a participat la “Românii au talent” şi a devenit un împătimit al sălii de forţă, având un fizic de invidiat. Puştiul, care are o relaţie stabilă cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca, încearcă să-l copieze pe Alex Velea şi să facă sport aproape zilnic. La fel şi Lino Golden (21 de ani), pe numele său adevărat Radu Cârstea, care a reuşit într-o perioadă de peste un şi jumătate să dea jos peste 30 de kilograme prin sport şi dietă. Tânărul a dat lovitura anul trecut cu piesa “Panamera”, iar în decembrie şi-a făcut cadou o super maşină.

„Ginerele” Andreei Esca, la “Exatlon?”

mario-fresh.jpg

mario fresh
Mario Fresh este un pachet de muşchi
foto: arhivă personală

Revenind la Mario Fresh, acesta ar putea lesne să accepte propunerea, pentru că iubita lui, Alexia, este stundetă la Londra, aşa că relaţia lor s-a transformat într-una la distanţă. Dacă ar accepta provocarea „Exatlon”, Mario Fresh ar avea toată susţinerea Andreei Esca, chiar dacă ea este vedeta postului PRO TV. Puştiul le-a intrat la suflet celor din familia ştiristei şi este foarte apreciat de tot clanul Esca-Eram.

 

Citeşte şi

Ce mândrețe de băieți a crescut Alexc Velea!

Alex Velea: „Mă bucur că i-am inspirat pe mulţi să facă sport”

 

Loading...

Citește și

  • Distanța îi desparte pe Mario Fresh și pe Alexia Eram, însă cei doi se iubesc, parcă, și mai mult! Din tot felul de mici gesturi își cimentează relația și sunt din ce în ce mai apropiați sufletește, chiar dacă, acum, au o relație de la distanță.

  • Fiica Andreei Esca, Alexia Eram (19 ani), s-a întors în România pentru a petrece Crăciunul alături de familie şi de toţi cei care sunt importanţi pentru ea. Alexia a spus adio ţării natale şi familiei atunci când a decis să plece în Marea Britanie pentru a studia la o universitate prestigioasă. Iubitul său, Mario Fresh a condus-o la aeroport atunci când a plecat, fiindu-i alături în acel moment important. Iată cum a fost primită Alexia de familie la întoarcerea acasă, dar şi cine a fost marele absent!