Alex Velea: „Mă bucur că i-am inspirat pe mulţi să facă sport”

alex-velea2.png

foto
Alex Velea este un pachet de mușchi
Foto arhivă personală

Unii îl consideră excentric, alții îl au drept model. Cert este că Alex Velea (34 de ani) se bucură de succes, de o familie frumoasă și de mulți fani, care au copiat de la idolul lor pasiunea pentru sport și stil de viață sănătos. Solistul, care recent a lansat videoclipul “Sahara”, alături de Antonia și Lino Golden, ne-a oferit ponturi pentru sport într-un interviu exclusiv.

Click! Cât timp pe săptămână mergi la sală?

Alex Velea: Încerc să ajung măcar de 3-4 ori pe săptămână. Dacă nu, fac clasicele flotări, abdomene şi genuflexiuni, pe care le pot executa oriunde.

Cât durează un antrenament?

45-70 de minute, în cazul în care fac şi cardio.

Ce exerciţii faci?

Toate exerciţiile posibile. Încerc să “atac” fibrele, folosind exerciţii cât mai variate.

Cum te simţi că i-ai inspirat şi pe alţii să se apuce de sport? Lino Golden, de exemplu, care a slăbit 30 de kilograme.

Mă bucur că în aceşti ani i-am inspirat pe mulţi. Este o onoare şi o mândrie. Am încercat mereu să-i conving pe cei de lângă mine să aboredeze un stil de viaţă cât mai sănătos, atât ca nutriţie, cât şi ca sport, de orice natură, deşi eu prefer fitness-ul. Lino a fost ca un “proiect” din punctul ăsta de vedere. În primă fază nici măcar el nu credea că poate să slăbească, nici nu mai vorbim de o masă musculară dezvoltată atât de bine ca acum. Cu timpul a prins drag de sportul ăsta. Asta era echipa de antrenament pe vremea aia: Mario Fresh, Lino, Antonia şi eu. A avut rezultate şi, când a observat transformarea, şi-a dat seama că asta e ceea ce îşi doreşte. Un nou stil de viaţă şi multă mişcare. Aspectul i s-a modificat dramatic, devenind un puşti atletic şi foarte simpatic, cu mare priză la domnişoare.

2_col_lino_1.jpg

Lino Golden, Alex Velea, Antonia, slabire, transformare, sala, cum a slabit 30 kg
Lino a slăbit 30 kg în nici doi ani
foto: arhivă personală

Este perioada în care televiziunle cooptează vedete în reality-show-uri. Te-ai înscrie într-un astfel de proiect?

Depinde de ce presupune respectivul show.

Ai putea sta departe de familie?

Nu pot să respir fără ei.

Există alimente pe care nu le consumi?

Nu mănânc peşte şi nici un fel de fructe de mare.

Ai lansat “Sahara”, o piesa cu un videoclip aparte. Piesa e cerută deja în concerte? Cum o cânţi atunci când nu eşti cu Antonia?

Sahara e o piesă mişto, de vară, pe care lumea să se distreze. Da, deja am cântat-o şi publicul a fost în delir, mai ales că destinul a făcut ca la concert să fie şi Antonia, şi Lino.

V-aţi gândit la un show în doi, numai al vostru?

O să facem la un moment dat ceva grav, un show-monstru. Ne pregătim deja.

 

Loading...

Citește și

  • alex velea, antonia

    Alex Velea face mulţi domni invidioşi cu trupul lui lucrat la sală, dar asta nu înseamnă că sacrificiile lui nu sunt pe măsura rezultatelor. În timp ce mulţi bărbaţi îşi umplu farfuriile până la refuz, artistul ştie ce şi cât să mănânce în funcţie de anotimp pentru a-şi păstra "pacheţelele" de pe abdomen. Solistul a vorbit despre dieta lui pe care o adaptează nevoilor şi temperaturilor exterioare.

  • Cel mai sexy cuplu din showbiz a lansat, în colaborare cu Lino Golden, un videoclip la piesa „Sahara”. Inspirat de iubirea sa pentru Antonia (29 de ani), Alex Velea (34 de ani) a filmat un videoclip exotic, care amintește de farmecul deșertului și al iubirilor nemuritoare.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1