Lino Golden, ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea, și-a făcut un cadou de zeci de mii de euro

lino_golden_se_mandreste_cu_noua_sa_masina.jpg

lino golden si noua lui masina
Lino Golden se mândreşte cu noua lui maşină
foto: Facebook
Citeste tot despre: 

De câţiva ani, Lino Golden s-a remarcat nu doar ca „fiu adoptiv” al lui Alex Velea şi al Antoniei, ci şi ca artist care, mai nou, își permite un cadou de zeci de mii de euro. Puştiul a avut nevoie de ajutor la debutul în muzică, apoi a dat lovitura cu un hit și banii câștigați i-a reinvestit în carieră.

Anul trecut a fost unul important pentru Radu Cârstea (21 de ani), alias Lino Golden, puştiul „adoptat” de Alex Velea şi de Antonia. Prin eforturi susținute, cântărețul a reuşit să slăbească peste 40 de kilograme.

L-au ajutat Alex Velea, Dorian Popa şi prietenul lui Mario Fresh, alături de care a mers la sala de forţă. Mai mult, Lino a susţinut nenumărate concerte alături de Alex Velea şi de colegii lui de la Golden Boy Society. Astfel a câştigat destul cât să pună deoparte. Pe 22 februarie 2018, a lansat videoclipul „Panamera”, melodie care a devenit hit. Piesa a fost ascultată în toate cluburile şi la toate petrecerile, reuşind să strângă pe YouTube peste 30 de milioane de vizualizări.

Ca urmare, s-au înmulţit concertele şi cererile de petreceri la care Lino a fost invitat să cânte cu colegii lui de la Golden Boy Society: Alex Velea, Rashid și Mario Fresh. Onorariile pretinse de solist au crescut, iar Lino Golden a reuşit să-şi achiziţioneze o maşină fiţoasă, un BMW, în valoare de câteva zeci de mii de euro. Mândru de cadoul pe care singur și l-a făcut, el nu se desparte de noua achiziție. Recent, s-a şi fotografiat lângă noua maşină şi a publicat imaginea pe pagina lui personală de Facebook.

Loading...

Citește și

  • Lino mario Fresh Alex Velea Antonia

    Alex Velea (31 de ani) se poate mândri cu băieții pe care i-a adoptat, Lino şi Mario Fresh. Cei doi sunt extrem de talentați și au cu ce se lăuda deja pe plan muzical.

  • foto

    Unii îl consideră excentric, alții îl au drept model. Cert este că Alex Velea (34 de ani) se bucură de succes, de o familie frumoasă și de mulți fani, care au copiat de la idolul lor pasiunea pentru sport și stil de viață sănătos. Solistul, care recent a lansat videoclipul “Sahara”, alături de Antonia și Lino Golden, ne-a oferit ponturi pentru sport într-un interviu exclusiv.