Ce mândrețe de băieți a crescut Alex Velea!

lino_mario_fresh_alex_velea_antonia.jpg

Lino mario Fresh Alex Velea Antonia
Alex Velea are în grijă doi băieți foarte talentați, Lino și Mario Fresh, pe numele de scenă
foto: arhiva personală

Alex Velea (31 de ani) se poate mândri cu băieții pe care i-a adoptat, Lino şi Mario Fresh. Cei doi sunt extrem de talentați și au cu ce se lăuda deja pe plan muzical.

Cei doi băieți au intrat de ceva timp în lumea muzicală, iar Alex Velea ar putea spune că este nu numai „tatăl adoptiv”, dar şi cel care le îndrumă paşii în muzică. Aşa s-a născut şi piesa lui Lino, „Alfabetul iubirii”, la care s-a filmat şi un videoclip cu o poveste urbană, în colaborare cu Mario Fresh, de la Golden Boy Society. „Îi mulţumesc lui Alex Velea pentru că a scris şi produs piesa «Alfabetul iubirii», care mi se potriveşte perfect, atât mie, cât şi lui Mario Fresh. E o piesă despre cea mai frumoasă perioadă, despre orice persoană care iubeşte şi este iubită”, spune Lino.

În ton cu versurile optimiste, videoclipul regizat de Claudiu Stan surprinde o gaşcă de adolescenţi energici, în diversele activitati specifice vârstei, printre care se află şi Nicole Cherry şi Mircea Eremia, prieteni apropiați ai lui Lino şi Mario Fresh. Traseul muzical al lui Lino a început de la vârsta de 6 ani, când puştiul a descoperit violancelul şi apoi a continuat studiile muzicale prin lecţiile de pian.

La 13 ani a început să scrie versuri rap şi acum face parte din echipa lui Alex Velea, alături de care face acelaşi lucruri, dar şi compune sau produce muzică la studioul Golden Boy Society.

Cea mai nouă melodie: „Alfabetul iubirii”

Loading...

Citește și

 • Alex Velea muschi abdomen patratele

  Are doar 17 ani şi noroc cu carul. Dominique a lansat un videoclip la piesa „De mână” şi se bucură de susţinerea cunoscutului artist Alex Velea (30 de ani). În filmare apar şi puştii Lino şi Mario Fresh, care colaborează cu acelaşi artist.

 • alex velea copii

  O fi el plin de tatuaje şi poate părea un dur, însă Alex Velea (31 de ani) este un om cu suflet mare. Căci numai o astfel de persoană ar fi luat sub aripa sa ocrotitoare doi puşti, pe care îi creşte sub acoperişul său, în aceeaşi casă cu iubita lui, Antonia (26 de ani) şi cu fiul lor, Dominic, în vârstă de aproape 1 an. Cu acordul părinţilor biologici, Alex i-a adus la Bucureşti pe Lino (18 ani) şi pe Mario (16 ani), de a căror educaţie se ocupă îndeaproape şi chiar îşi face mari planuri de viitor pentru ei, cum însuşi Velea ne-a mărturisit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click!

 • Alex Velea copil antonia

  Deși anunțase că vine însoțit de Antonia (26 de ani) la evenimentul monden organizat de prietena sa, Adina Buzatu, Alex Velea (30 de ani) a intrat în magazinul de pe Victoriei fără solistă. Iubita lui se află zilele acestea în Italia, în vizită la Maya, fiica sa din mariajul cu Vincenzo.

 • antonia alex velea vacanta dubai copii baieti

  Au luat o pauză de la concerte şi au fugit în vacanţă. la început de an, Antonia şi Alex Velea se reşaxează la Dubai. Amorezii nu au plecat singuri ca doi porumbei, ci cu băieţii lor "adoptaţi".

 • lino alex velea

  Fiul adoptiv al lui Alex Velea e de nerecunoscut. Se vede clar ”amprenta” celui care și-a asumat rolul de mentor pentru puștiul din Brașov. Lino Golden are 18 ani, îi place muzica şi, îndrumat de ”tatăl adoptiv” s-a apucat să cânte şi a slăbit spectaculos.

 • alex velea antonia

  Dorinţa de a fi mame este mai presus de oficializarea relaţiei cu partenerul de viaţă, Aşa se întâmplă în cazul unor vedete autohtone, care pun căsătoria pe planul secund şi nu îşi mai încap în piele de fericire atunci când află că sunt însărcinate. Click! îşi spune care sunt acele vedete care s-au căsătorit după ce au avut copii.

 • Velea Antonia copiii Mario Lino

  Unul dintre motivele pentru care Antonia îl iubeşte pe Alex Velea este acela că solistul are un suflet mare. Căci nu oricine ar fi luat doi copii sub aripa sa ocrotitoare aşa cum a făcut Alex cu Lino (18 ani) şi cu Mario (15 ani), doi puşti ai căror părinţi au acceptat să îi lase la Bucureşti, în aceeaşi casă cu Antonia, Vela şi fiul lor, Dominic.

 • alex velea

  Alex Velea (31 ani) are o răbdare de fier şi chiar nu pare să se agite prea mult că nu şi-a creştinat încă unicul fiu, pe Dominic, care pe 27 decembrie va împlini un anişor. Deşi babele îşi fac trei cruci că băiatul a rămas nebotezat, solistul susţine că băiatul lui nu se deoache uşor şi că e sănătos tun.