Ce nume a ales graviduţa Diana Dumitrescu pentru băieţelul ei: «Nu mă lasă soţul să-l spun»

diana-dumitrescu-insarcinata.jpg

diana dumitrescu insarcinata
Diana Dumitrescu este o graviduță extrem de fericită
Foto: Instagram

Diana Dumitrescu este însărcinată în tre luni, după ani întregi în care a sperat într-o minune. Actriţa a povestit că anul acesta se pregătea să facă o intervenţie de fertilizare în vitro, dar s-a întâmplat să rămână însărcinată pe cale naturală. Protagonista multor telenovele, Diana Dumitrescu a trăit propria ei poveste fericită cu Alin Boroiu, iar din relaţia lor de dragoste, se va naşte un băieţel în toamna acestui an.

Diana Dumitrescu (35 de ani) este extrem de fericită şi are acea strălucire, tipică femeilor însărcinate. Invitată la o emisiune tv, blonda a dat detalii despre sarcina ei şi a dezvălui sexul bebeluşului pe care îl poartă în pântece.  

Când a aflat Diana Dumitrescu că este însărcinată

"Sunt însărcinată în trei luni. Nu sunt gemeni. Multă lume mă întreabă, pentru că am burtica mai mare, dar este unul singur. Noi ne hotărâsem să facem o fertilizare in vitro anul acesta şi să călătorim mai mult, dar uite că nu ne iese treba asta că plecatul. Îmi propusesem multe city-break-uri. Când am aflat de sarcină eram tot într-o vacanţă, la Bruges. La ei sunt teste electronice şi mi-a ieşit că eram însărcinată în 2-3 săptămâni. Nu ştiam dacă să ne bucurăm sau nu. Am aşteptat să fac şi al doilea test. Pe 16 ianuarie, am aflat. A fost o mega bucurie, dar cu reţineri pentru că nu ştiam dacă este adevărat. Nu am avut greţuri, nu am avut probleme. Suntem foarte norocoşi", i-a mărturisit actriţa lui Cătălin Măruţă.

Diana Dumitrescu s-a îngrăşat 5 kg în primele luni de sarcină

Diana Dumitrescu a adăugat că deşi se simte bine are totuşi câteva simptome pe care le pune pe seama sarcinii.  "Mă împiedic mai des. Torn apă pe lângă ceainic, nu în el. Aş dormi mereu. Dorm foarte mult. Este singurul simptom de sarcină pe care îl am", a completat ea. 

Actriţa şi-a bucurat întreaga familie cu vesta că va aduce pe lume primul ei copil.

catalin_maruta_diana_dumitrescu.jpg

catalin maruta diana dumitrescu
Cătălin Măruţă a convins-o pe Diana Dumitrescu să-i dezvăluie sexul copilului pe care îl poartă în burtică
foto: captură video Pro Tv

"Mama a plâns. Ştia de problemele pe care le am şi că rămân foarte greu însărcinată. Şi, da, e băiat. Să sperăm că se menţine băiat până la 9 luni", a spus Diana Dumitrescu chiar înainte să iasă din platoul emisiunii. Vedeta spunea că ar fi vrut să ţină acest lucru în familie, dar Cătălin Măruţă a convins-o să-i mărturisească după ce i-a făcut chiar el testul cu sarea, obicei pentru determinarea sexului copilului pe care îl fac femeile bătrâne.

Recent, Diana Dumitrescu, care s-a îmgrăşat 5 kilograme în primele trei luni de sarcină, povestea că s-a gândit şi la numele pe care le va purta băieţelul ei. "Nu vrea să spun numele. Sunt româneşti. Nu suntem decişi 100% pentru ele. În familia mea toţi copiii am avut un nume, la Alin ei au două nume. Am găsit o variantă să punem două nume, sunt de Sfânt. Nu mă lasă soţul să le spun. Îmi place foarte mult numele Andrei", a spus actriţa.  

 

Citeşte şi:

 

Diana Dumitrescu s-a căsătorit! A avut o rochie de mireasă spectaculoasă

Diana Dumitrescu, detalii despre prima sarcină. Câte kilograme s-a îngrășat vedeta: «Sunt agitată»

 

Loading...

Citește și

  • Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Diana Dumitrescu a dezvăluit modul în care și-a cunoscut actualul soț, menționând că a existat o persoană, un actor autohton, care le-a făcut celor doi cunoștință și care a ajutat, astfel, la formarea legăturii dintre îndrăgostiții care au devenit și soți cu puțin timp în urmă. Diana și Alin Boroi s-au căsătorit în luna septembrie a acestui an, după trei ani de relație.

  • diana dumitrescu

    La cinci ani de la divorţul de Ducu Ion, actriţa Diana Dumitrescu s-a măritat pentru a doua oară, cu omul de afaceri Alin Boroi. Nunta a fost un eveniment discret la care vedeta a chemat doar prietenii apropiaţi şi familia. Evenimentul a fost loc weekend-ul trecut la Poiana Braşov, în pădure.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1