Ce nume a ales Cristina Cioran pentru fetița ei. «Abia aștept să te țin în brațe!»

cristina-cioran.jpg

cristina cioran insarcinata
Cristina Cioran va deveni mamă de fată în septembrie
foto: arhiva personală

Cristina Cioran (43 de ani) și iubitul ei Alex Dobrescu au ales după multe negocieri numele pentru micuța lor, care ca veni pe lume peste patru luni. “Draga mea EMA, abia aștept să te țin în brațe!”, a scris Cristina Cioran, pe Instagram.

Cristina Cioran a mărturisit că cea care a inspirat-o în alegerea numelui micuței a fost chiar colega ei de la emisiunea “Vorbește lumea”, Lora. „Numele a fost pe lista Lorei, Ema se numește fetița mea. Este un nume la care m-am gândit de când am rămas însărcinată și cred că i se potrivește foarte bine. Un singur prenume, am stabilit deja”, a spus Cristina Cioran, în emisiunea “Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Cristina Cioran va deveni mamă, pentru prima oară, în luna septembrie. Actrița și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, sunt în culmea fericirii și abia așteaptă să-și strângă fetița în brațe.

Ajunsă la 43 de ani, Cristina Cioran aproape că renunțase la gândul că va deveni mamă. „Un medic ginecolog mi-a zis că nu am nici o șansă la vârsta asta să mai rămân însărcinată. Dar am găsit-o pe doctorița mea, care m-a încurajat, și uite că am rămas însărcinată pe cale naturală. Am făcut niște analize, care au ieșit ok. Am și un fibrom, indicația e de cezariană. Nu pot naște natural, e și vârsta. Cunosc femei care au rămas natural la 47 de ani. Nu aveam o mare problemă dacă nu rămâneam gravidă, mă duceam în vacanțe, în cluburi, aveam eu ce face”, a spus actrița, la Antena Stars.

Cristina Cioran și tatăl fetiței, împreună de șapte luni

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, pe care l-a cunoscut la o petrecere, au o relație de șapte luni. Cei doi locuiesc deja împreună. Bărbatul are o afacere în Capitală, cu haine.

Citește și:

Cristina Cioran are pofte ciudate în sarcină. Iată cum își tratează grețurile!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1