Anca Serea are undă verde pentru următorul copil! De ce boală credea că suferă

anca_serea.jpg

anca serea, adi sînă, cuplu, familie, timp liber
Anca Serea și Adi Sînă sunt împreună de șase ani
Foto: arhivă personală

Anca Serea nu a tăiat de pe lista de dorinţe cel de-al şaselea copil, aşa că recent bruneta s-a prezentat la medic. A vrut să vadă dacă investigaţiile îi arată că poată să rămână însărcinată, pentru că se pare că exista şi problema ca vedeta să sufere de o afecţiune care să o împiedice să mai rămână gravidă. Însoţită de soţul ei, cântăreţul Adrian Sînă, prezentatoarea a părăsit spitalul extrem de fericită.

Anca Serea era suspectă de endometrioză, boală cronică care afecteaza femeile, mai ales în perioada fertilă (25-40 de ani) şi le face probleme în a rămâne însărcinată. Vedeta era îngrijorată, pentru că anterior i se spusese despre acest diagnostic, iar săptămâna trecută şi-a luat inima în dinţi şi s-a dus la doctor ca să verifice acest lucru. A ieşit din cabinet, răsuflând uşurată.   

anca_serea.jpg

anca serea control doctor ecografie
Anca Serea a făcut o ecografie care i-a adus zâmbetul pe buze
foto: captură video

"Nu-mi vine să cred...pentru că ştiam că am endometrioză, primisem acest diagnostic, şi se pare că nu am chiar endometrioză. Sunt super fericită. Ecografie mi-a ieşit foarte bine. Nu pot să spun momentan dacă sunt însăcinată", i-a mărturisit Anca Serea soţului ei la scurt timp după ce au părăsit clinica privată la care prezentatoarea a fost consultată. 

Prezentatoarea tv este mămica eroină a showbizului, fiind mama a cinci copii. Anca Serea şi Adrian Sînă îi au împreună pe Noah (5 ani şi jumătate), pe Ava (3 ani şi jumătate) şi pe Moise care va împlini curând doi ani.

Vedeta tv a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani. Din relaţia cu afaceristul Filip Poplingher, Anca are doi copii, pe David (16 ani) şi pe Sarah (10 ani).

 

Loading...

Citește și

 • adrian sina anca serea

  Familia Ancăi Serea este pe cale să se mărrească! Bruneta are cinci copii şi e în negocieri avansate cu soţul pentru încă unul. Adrian Sînă este cel care îşi mai doreşte un moştenitor, chiar dacă casa lor e plină de copii.

 • Anca Serea, Adrian Sina, copii, sex, cuplu, familie, vacante romantice

  E destul de delicat pentru unele cupluri să mai aibă timp și pentru momente intime, după ce casa li se umple de copii. Iată însă că Anca Serea, de cinci ori mămică, demonstrează contrariul. Vedeta a vorbit deschis despre amor și chiar a oferit niște sfaturi utile.

 • adi sina anca serea

  Pare incredibil, dar e cât se poate de adevărat! Anca Serea, frumoasa ştiristă de la Prima TV, va fi din nou mămică peste doar două luni. Bruneta, gravidă pentru a cincea oară, a născut până acum doar pe cale naturală şi deţine, fără dubiu, titlul de “mamă eroină în showbiz”.

 • Anca Serea sot Adi Sina

  Au vrut să plece la Paris în luna de miere, dar atentatele teroriste i-au obligat să-şi amâne sejurul. Însă Anca Serea (33 de ani) şi Adi Sînă (38 de ani) au lăsat teama la o parte şi au de gând să petreacă clipe de vis în capitala Franţei. Despre toate acestea, dar și despre schimbarea forțată de nume, Anca Serea a fărbit în exclusivitate la Prima TV.