Când face sex mămica eroină Anca Serea: ”Și seara, și dimineața, și la prânz”

dsc_7462-684x1024.jpg

Anca Serea, Adrian Sina, copii, sex, cuplu, familie, vacante romantice
Anca și Adi Sînă, aici alături de patru dintre cei cinci copii

E destul de delicat pentru unele cupluri să mai aibă timp și pentru momente intime, după ce casa li se umple de copii. Iată însă că Anca Serea, de cinci ori mămică, demonstrează contrariul. Vedeta a vorbit deschis despre amor și chiar a oferit niște sfaturi utile.

Are 36 de ani și este mămica a cinci copii: David (15 ani și jumătate ), Sara (10 ani și jumătate), Noah (5 ani și jumătate), Ava (3 ani și jumătate) și Moise (1 an și jumătate). Este una dintre vedetele cu o viață de familie exemplară, iar experiența ei poate fi o învățătură pentru oricine. De mai bine de 6 ani, bruneta are o relație cu solistul Adi Sînă și, deși au casa plină de copii, iată că știu să fie și romantici.

anca-serea-2.jpg

Anca Serea, Adrian Sina, copii, sex, cuplu, familie, vacante romantice
Anca Serea, o apariție răvășitoare la petrecerea OK!
foto: OK!

Frunoasa Anca Serea a dat un interviu pentru “A List Magazin”. În cadrul unei întâlniri intitulate “Love is fun”, moderată de Bogdan Nicolai și de Doctor Gaspar, Anca a fost întrebată dacă ea și soțul ei mai au timp de sex. ”Bineînțeles că am timp. Eu zic că dacă vrei cu adevărat ceva, poți. Noi avem vacanțe și de familie, și de cuplu, și asta nu înseamnă că ești un părinte rău. Cred că femeile din România trebuie să învețe să se iubească și pe ele. Trebuie să ne iubim la fel ca înainte de căsătorie, pentru că de starea noastră depinde și starea de bine a familiei. Dacă noi suntem fericite și mulțumite, atunci și copiii, și soțul sunt mulțumiți. E un lucru foarte important pentru un cuplu să funcționeze și înainte, și după ce are copii. Și acum Moise doarme cu noi în pat. Ne dorim noi să-l punem acolo între noi, să ne bucurăm, să-i simțim respirația, să vedem cum clipește. De obicei dorm doi cu noi, dar după ce intră în starea de somn pround, îi ducem în paturile lor, și bineânțeles că avem timp și pentru noi”, a declarat Anca Serea, pentru “A List Magazin”.

La întrebarea dacă preferă sexul dimineața sau seara, celebra mămică a răspuns: ”Și dimineața, și seara și, de ce nu, și la prânz. Predomină seara, că-s mai clasică”, a spus ea, amuzată. Mai mult, Serea a declarat că vacanțele în doi sunt extrem de importante pentru cuplu, pentru menținerea pasiunii. ”E o regulă să ne luăm vacanțe de cuplu. Acum o să aniversăm doi ani de la căsătorie și vom pleca la Amsterdam. De cel puțin 3-4 ori pe an plecăm doar noi doi, iar în rest cu copii”, a mai spus superba Anca Serea.  

zoot.ro%20

Loading...

Citește și

  • serea si sina

    Cum rezistă atracţia într-o familie cu cinci copii? Anca Serea şi Adi Sînă ştiu cel mai bine, căci se pare că ei au găsit reţeta atât acasă, cât şi când solicitaţi să lucreze împreună. Cei doi au oferit momente savuroase la şedinţa foto de promovare a unui nou parfum care poartă chiar numele "Seducţie". Una dintre imaginile cu ei a fost făcută publică de prezentatoarea tv şi nu ne poate duce cu gândul decât la romantismul dintre ei, care nu a dispărut.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1