Ce naşă frumoasă a fost Claudia Pătrăşcanu! A creştinat o fetiţă

cluaida_patrascanu.jpg

claudia patrascanu
Claudia Pătrășcanu şi-a revenit spectaculos după cea de-a doua naştere
foto: Arhiva Personală

Sâmbătă (7 mai) au avut loc trei botezuri elegante în showbiz. Bianca Drăguşanu şi-a creştinat fetiţa, iar Andreea Bănică, băieţelul. Cele două nu au fost însă singurele vedete care au avut motive de petrecere. Claudia Pătrăşcanu a fost şi ea naşa unei fetiţe superbe, Aisha Maria.

Într-o rochie galbenă, Claudia Pătrăşcanu a strălucit în calitate de naşă. Cântăreaţa şi soţul ei, Gabi Bădălău, au creştinat o fetiţă, Aisha Maria, sâmbătă (7 mai), zi în care au mai avut loc alte două botezuri cu ştaif în showbiz. 

claudia_patrscanu_nasa.jpg

claudia patrascanu nasa de botez silueta
Claudia Pătrăşcanu a fost naşă de botez în weekend
foto: arhiva personală

Fosta componentă a trupei Sexxy a făcut furori cu silueta ei perfectă, deşi a devenit mămică în urmă cu trei luni. Artista este căsătorită cu Gabi Bădălău şi are doi băieţi cu el, Gabriel Alexandru, în vârstă de doi ani şi jumătate, şi Nicholas Mihail, care a venit pe lume la începutul anului. Micuţul a fost botezat în urmă cu două săptămâni la un restaurant de fiţe din Herăstrău.  

Loading...

Citește și

  • claudia patarscanu botez nicolas

    Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, iar Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău par că ştiu din plin costurile unui eveniment fără cusur. Cei doi şi-au botezat, sâmbătă (22 apirlie) cel de-al doilea copil şi nu au făcut rabat de la nimic. Slujba de creştinare a avut loc la aceeaşi biserică din Bolintin-Vale, unde şi-au botezat şi băiatul cel mare, iar petrecerea a continuat la un restaurant din Herăstrău.

  • Trei evenimente importante într-o singură zi. Una plină de emoţii şi de lacrimi. De asta au avut parte sâmbătă, 14 februarie, Claudia Pătrăşcanu (Sexxy) şi afaceristul Gabi Bădălău. După doar un an de relaţie, cei doi s-au cununat civil, şi-au oficiat logodna în biserică şi l-au botezat pe băieţelul lor, Gabriel Alexandru.

  • claudia patrascanu

    Claudia Pătrășcanu a făcut nuntă mare la sfârșitul lunii mai, cu Gabi Bădălău, cel cu care are deja un băiețel, pe Gabriel Alexandru, micuțul de un an și jumătate. Cei doi proaspăt însurăței și-au dorit să-și mărească familia, iar miercuri seară, 22 iunie, Claudia a făcut fericitul anunț.

  • claudia patrascanu mireasa

    Zi cu mari emoţii pentru Claudia Pătrăşcanu. Focoasa brunetă va ajunge în faţa altarului cu Gabi Bădălău, afaceristul căruia i-a dăruit un băieţel. Acasă, la vila celor doi însurăţei pregătirile sunt în toi, iar Click! vă arată primele imagini cu decorul de lux în care mireasa va fi răsfăţată şi pregătită pentru ziua cea mare.