Ce mult s-a schimbat Adelina, soţia lui Cristi Chivu! E de nerecunoscut

ade_si_chivu.jpg

adelina chivu medic estetician trasaturi schimbate
Aşa arată Adelina Chivu în prezent
Foto: arhivă personală

Aproape zece ani au trecut de când Adelina Chivu, fostă Elisei, s-a retras din televiziune şi a lăsat pe altcineva să prezinte ştirile sportive în locul ei la Antena 1. În tot acest timp, prezentatoarea a devenit soţia fotbalistului Cristi Chivu (36 de ani) şi i-a dăruit două fetiţe superbe. Cei doi soţi locuiesc de ani buni la Milano, dar au stat o bună perioadă şi în ţară. Prietenii îi văd rar, iar la evenimente mondene abia calcă. Ultima lor apariţie împreună, a fost în Italia şi ne-a adus în faţă o Adelina complet nouă, uşor modelată în cabinetul medicului estetician.

Adelina Chivu (35 de ani) a dat televiziunea pe viaţa de familie şi îi merge din plin. E fericită în postura de mamă şi soţie de fotbalist, aşa că nu îi e dor să se întoarcă pe sticlă. Discretă cu viaţa personală, şatena nu a discutat niciodată prea mult despre lucruri delicate. Deşi s-a vehiculat că a trecut pragul unui estetician pentru a-şi remodela bustul, Adelina nu a dat curs zvonurilor şi a răspuns sec că nu vrea ca "sânii ei să devină vedete şi nici subiect de ştiri".

adelina_si_criti_inainte_si_dupa.jpg

adelina elisei chivu cristi chivu nunta eveniment monden
Soţii Chivu la nunta din 2008 şi în urmă cu două luni la un eveniment în Italia
foto: Click!/Getty

Schimbarea la nivelul decolteului s-ar fi petrecut în 2011, în mare secret, într-un cabinet din Piteşti. Medicul nu a infirmat prezenţa Adelinei la spital, dar a invocat relaţia de confidenţialitate dintre doctor şi pacient şi a refuzat să intre în alte detalii. La şase ani distanţă, Adelina pare şi mai schimbată. Şi nu ne referim doar la sâni, ci şi la faţă. Are trăsăsturi mai blânde şi un zâmbet de actriţă.

adelina chivu cristi chivu

Se ştie că în trecut, soţia fotbalistului a purtat un aparat dentar "incognito" care să-i îndrepte dinţii, dar acesta nu este singurul artificiu pe care ea l-ar fi făcut. Dacă privim cu atenţie noile imagini cu Adelina, de pe contul de de socializare, ori s-a jucat prea mult cu pozele şi le-a editat atât de tare încât nu o mai recunoaştem, ori a apelat la ajutorul specialiştilor. Imaginile de acum aproape două luni din Italia cu soţii Chivu au împânzit presa străină, iar Adelina pare că ar si schimbat ceva la fizicul ei.

adelina.jpg

adelina chivu romania
Aşa arăta Adelina când locuia în România, la Corbeanca
foto: Click!

"Este evident că Adelina a umblat puţin la forma buzelor şi poate şi a pomeţilor", spus dr. Victor Schwartz, medic estetician, după ce a analizat imaginile pentru Click!.

Adelina şi Cristi Chivu sunt căsătoriţi de 9 ani, iar între imaginile de la nuntă şi cele de acum, este diferenţă de la cer la pământ. Cei doi au împreună două fetiţe, Natalia (8 ani) şi Anastasia (6 ani).  

 

Loading...
 
 

Citește și