Ce mesaj a transmis Daniel Buzdugan după aflarea veștii morții lui Andrei Gheorghe

29496953_1953685901340377_7074475945909813248_n.jpg

Daniel Buzdugan, Traian Băsescu și Andrei Gheorghe
Foto Facebook

Daniel Buzdugan și-a rememorat amintirile pe care le are cu Andrei Gheorghe și a publicat un mesaj pe rețelele de socializare. Cei doi au avut un mic conflict cu mult timp în urmă, iar Daniel Buzdugan a mărturisit că îi pare bine că s-au împăcat la timpul potrivit.

Daniel Buzdugan a povestit despre momentele petrecute alături de celebrul jurnalist care a decedat pe data de 19 martie, în jurul orei 22. 

"Parcă ieri te ascultam în studenție, prin Costinești pe la terase, parcă mai ieri am fost colegi la Radio 21 și-ți fumam din țigările Davidoff, parcă ieri am tras un super chef în teambuilding-ul ăla din Vama Veche, parcă mai ieri luai la șto la radio, o declarație dată de mine prin ziare, despre o chestie pe care am și uitat-o, parcă ieri am dat nas în nas la Mega, la Băneasa și ne-am dat mâna, și ne-am iertat, și-am râs ,,ca proastele’’, și ne-am îmbrățișat la plecare.... Mă bucur că ne-am împăcat atunci Andrei, că uite nu mai apucam! Totul trece și noi tot ne comportăm de parcă-am fi stăpânii acestei lumi! Uite că nu suntem! Ai fost un om de radio, un foarte bun om de radio! Păcat că nu ți-au mai dat posibilitatea să o «faci cu gura de la 13 la 14», așa cum spuneai tu.... Cred că și asta te-a stins. Din păcate din radio nu se pleacă niciodată decât cu picioarele înainte, exact ca din serviciile secrete. Dumnezeu să te ierte Andrei! Amin! Dacă ți-aș spune acum în față că o să fac o rugăciune pentru tine, cred că ai face un super mișto, dar promit că așa voi face Andrei! " a fost mesajul scris de Daniel Buzdugan pe Facebook.

Loading...

Citește și

  • Pe pagina oficială a lui Andrei Gheorghe a apărut un mesaj în care s-a anunțat oficial unde se pot întâlni oamenii pentru ultima dată cu el. Pe lângă informațiile oferite, mesajul publicat pe Facebook conține și câteva cuvinte despre omul care era Andrei Gheorghe.

  • andrei gheorghe

    Mihai Morar a publicat un mesaj despre relația pe care o avea cu jurnalistul Andrei Gheorghe. Mihai Morar a mărturisit că a fost șocat când a aflat vestea tragică, Andrei Gheorghe fiind unul dintre mentorii săi din media și singurul idol pe care l-a avut vreodată. Trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe a fost găsit în seara zilei de 19 martie în jurul orei 22, în baie.