Ce mesaj i-a transmis Monica Gabor fiicei sale cu ocazia aniversării vârstei de 11 ani

irina.jpg

Monica Gabo și fiica ei, Irina Columbeanu
Foto Instagram

Irina Columbeanu, fiica afaceristul Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, a împlinit 11 ani, iar mama ei i-a transmis că o iubește, dar și că pentru ea este un înger și o minune.

Irina a petrecut sărbătorile alături de mama sa, în America, iar Monicăi i-a fost greu să se despartă de ea după timpul pe care l-au petrecut împreună. Cele două s-au filmat pentru canalul Irinei de YouTube și au demonstrat faptul că dristanța nu le-a făcut să se distanțeze deloc. 

Monica a publicat o fotografie în care apar foarte apropiate, dar și un mesaj emoționant.

monica.jpg

Monica Gabor și fiica ei
Foto Instagram
 

”La mulți ani, fiica mea iubită, Irina. Dragă fiică, a mai trecut încă un an și suntem fericiți să te vedem crescând din ce în ce mai frumoasă și mai înțeleaptă cu fiecare an. Copilul nostru, micuța noastră fiică, draga noastră fiică, te iubim. Sper că vei continua să împătrășești bunătate tuturor și continup să ai o inimă sinceră în tot ceea ce faci”, a fost mesajul transmis de Monica Gabor.

 

Loading...

Citește și

  • Monica Gabor are mai multe motive pentru care se simte împlinită, dar pe unul singur îl numește miracol. Vedeta locuiește acum în America, iar viața ei este total diferită de cea din România, participă la evenimente mondene și cunoaște des vedete internaționale cu care se pozează.

  • Irina Columbeanu și-a petrecut sărbătorile alături de mama ei, Monica Gabor, dar și de "fratele ei vitreg", fiul lui Mr. Pink, iubitul Monicăi. Alături de Irina, pe drum a fost și tatăl ei care a publicat un mesaj pe Facebook în care a anunțat că Irina este alături de mama sa la schi. În tot acest timp, Irinuca a publicat numeroase clipuri în care apare alături de băiatul lui Mr. Pink, semn că cei doi copii se înţeleg de minune.