Ce mare s-a făcut fetiţa Andreei Bălan! Are 10 luni şi se joacă cu păpuşi

balan-mare.jpg

andreea balan fetita 10 luni operatie cezariana
Andreea Bălan nu a făcut publice imagini cu chipul fetiţei sale
foto: arhiva personală

Andreea Bălan şi George Burcea sunt cei mai fericiţi de când au devenit părinţi. Cântăreaţa şi actorul se bucură de fiecare gest pe care îl face micuţa lor, Ella Maya, acum în vârstă de zece luni. Solista povestea că fetiţa este un copil precoce, care a spus primele cuvinte foarte devreme.

O artistă cu o carieră solidă, Andreea Bălan (33 de ani) este şi o mamă dedicată. Chiar dacă s-a întors rapid pe scenă, cântăreaţa reuşeşte să petreacă timp preţios şi cu fetiţa ei Ella Maya, care îi bucură sufletul. Mândru de bebeluşa lui este şi George Burcea (29 de ani), soţul solistei, care a ajutat-o pe artistă în îngrijirea fetiţei. Actorul a făcut publică o imagine cu micuţa Ella. Fetiţa se uită la televizor în timp ce se joacă cu o păpuşă. 

george burcea andreea balan fetitaZoom
Fetiţa Andreei Bălan s-a dezvoltat armonios
foto: arhiva personală

"De 10 luni nu-mi mai trebuie căldură ca să mă topesc", a fost mesajul emoţionant al lui George pus în dreptul imaginii cu fetiţa. Cei doi părinţi au convenit să nu facă publice fotografii cu chipul micuţei, ci să o lase pe ea să decidă atunci când va fi cazul dacă vrea să fie expusă sau nu.  

Zoom
Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit pe o plajă din America în urmă cu patru luni
foto: arhiva personală

Andreea Bălan a devenit pentru prima dată mămică la 9 octombrie 2016. Artista a născut prin cezariană la o clinică privată din Capitală. 

loading...

Citește și

  • andreea balan a nascut

    Andreea Bălan a devenit pentru prima dată mămică, duminică (9 octoembrie). Cu emoţii mari, cântăreaţa s-a internat la clinica privată încă de la primele ore ale dimineţii şi a ţinut totul secret. Solista este însoţită de iubitul ei, actorul George Burcea.

  • andreea balan

    Andreea Bălan (32 de ani) nu se dezminte nici de 8 martie. Vedeta rămâne fidelă deciziei de a nu face publice imagini cu chipul fetiței pe care a dus-o pe lume în toamna anului trecut. Și totuși, cea mai recentă fotografie publicată de Andreea pe Instagram a topit inimile fanilor.

  • Fostele ”Andre”, trupă care a isterizat România în anii 1998-2001, sunt din nou în competiţie, căci Andreea Antonescu a revenit în forţă pe scenă, după o pauză muzicală de patru ani. Ea a anunţat recent tarifele pentru care se dă jos din pat, dar şi că va continua colaborarea cu impresarul Marius Gavrilă, nimeni altul decât ”duşmanul” Andreei Bălan. Cu siguranţă că spiritele se vor încinge iar.

  • andreea balan

    Andreea Bălan este una dintre cele mai sexy cântărețe autohtone și nu de puține ori a fost surprinsă în ipostaze provocatoare, lăsând să se vadă uneori mai mult decât ar trebui. Artista surprinde din nou însă, de această dată cu un nou look.