Ce mare s-a făcut băieţelul Andreei Mantea! Vedeta îl creşte singură

andreea_mantea.jpg

andreea mantea
Andreea Mantea moderează emisiunea “Wowbiz” la Kanal D
Foto: arhiva Click!

Astăzi este o zi de sărbătoare în familia Andreei Mantea! Bruneta este cea mai fericită şi se pare că are şi motive bine întemeiate să fie aşa. Băieţelul ei, David, a împlinit opt luni.

Timpul zboară, iar Andreea Mantea s-a trezit că băiatul ei s-a făcut mare. David a împlinit opt luni, iar celebra lui mămică este în culmea fericirii. Deşi, vedeta s-a reîntors la vechiul ei job, la emisinea "Wowbiz", încearcă să petreacă  şi cu fiul ei cât mai mult timp în cursul zilei. Miercuri este o zi specială, care i-a adus Andreei multe zâmbete pe chip.

mantea_si_baietel.jpg

andreea mantea baietel aniversare 8 luni fericire
Expresia de pe chipul Andreei Mantea spune mai mult decât o mie de cuvinte
foto: arhiva personală

"Ghindocul meu a împlinit 8 lunişoare! Cum trece timpul atât de repede??? Nu uitaţi să vă bucuraţi de ficare clipă a vieţii! Să aveţi o zi frumoasă!", a scris Andreea la descrierea fotografiei în care apare fericită cu băieţelul ei.     

Vedeta a născut în luna mai a anului trecut. Vestea că a rămas însărcinată a fost un adevărat şoc, mai ales că Andreea Mantea ştia de la medici că are probleme în conceperea unui bebeluş. Tatăl băieţelului este luptătorul Cristi Mitrea, de care bruneta nici nu vrea să mai audă. Cei doi au început o relaţie imediat după emisiunea "Burlăciţa", a cărei protagonistă a fost Andreea Mantea, însă  nu au reuşit să se înţeleagă nici măcar de dragul copilui. Vedeta a hotărât să rupă orice legătură cu el de când era gravidă şi să-şi crească băieţelul singură. 

Loading...
 
 

Citește și

 • andreea mantea in al noualea cer

  Andreea Mantea (29 de ani) s-a hotărât să ţină piept greutăţilor din viaţa ei. Deşi iubiţii au făcut-o să sufere, asistenta tv a declarat pentru Antena 1 că are de gând să caute un alt bărbat care să fie tată pentru David (fiul ei).

 • andreea mantea

  Deşi a născut de foarte puţin timp, Andreea Mantea nu poate sta departe de camerele de filmat. Bruneta ne-a acordat un interviu în care vorbeşte despre emisiune, dar şi despre viaţa personală.

 • stefan stan andreea mantea

  Foşti iubiţi, în trecut, şi buni prieteni, în prezent, cei care îi cunosc pe Andreea Mantea şi Ştefan Stan ar putea miza pe o reconciliere între ei, însă artistul este cât se poate de categoric. Deşi s-a dus la ea cu flori, solistul a regretat gestul şi a subliniat că nu mai poate fi vorba de o împăcare între ei .

 • andreea mantea stefan stan impacare suc oras

  Despărţirea de Kanal d a fost o grea încercare atât pentru Andreea Mantea în trecut, cât şi acum pentru Adelina Pestriţu. Cele două prezentatoare au depăşit cu dificultate momentul, ba chiar cea din urmă încă mai are urme de regret. Marţi seară, Andreea a revenit la emisiunea pe care a prezentat-o în urmă cu doi ani alături de Mădălin Ionescu.