Ce mai fac concurenții din Insula Iubirii după finalul emisiunii

ce_mai_fac_concurentii_din_insula_iubirii_andreea_bogdan.jpg

ce mai fac concurentii din insula iubirii
Ce mai fac concurenții din Insula Iubirii: Andreea și Bogdan sunt din nou împreună
foto: Arhiva Personală

La aproape două luni de la marea finală, telespectatorii sunt foarte curioși să afle ce mai fac concurenții din Insula Iubirii. După ce și-au testat relațiile și sentimentele în fața camerelor, mai multe cupluri s-au destrămat pe parcursul emisiunii, însă, unele dintre ele s-au refăcut după ce au plecat de pe insulă.

Dacă vreți să știți ce mai fac concurenții din Insula Iubirii, aflați că se află într-o continuă petrecere. La nici două luni după ce au revenit la viețile lor de zi cu zi, Bogdan Ghicescu și Andreea Flavia Alb parcă au uitat complet de numeroasele certuri și infidelități surprinse de camerele de luat vederi în timpul emisiunii.

Ce mai fac concurenții din Insula Iubirii: Bogdan și Andreea se distrează cu Liviu și Loredana

ce_mai_fac_concurentii_din_insula_iubirii_bogdan_andreea.jpg

ce mai fac concurentii din insula iubirii
Ce mai fac concurenții din Insula Iubirii: Andreea și Bogdan petrec cu Liviu și Loredana la mare
foto: Arhiva Personală

 

După ce și-au spus cuvinte grele în fața camerelor de filmat, Andreea și Bogdan sunt din nou împreună. Publicul, curios să afle ce mai fac concurenții din Insula Iubirii, a aflat cu stupoare vestea că cei doi și-au iertat reciproc numeroasele greșeli și au hotărât să dea o a doua șansă relației.

Iar dovadă stau chiar fotografiile publicate de cei doi pe o rețea socială. Se pare că Andreea și Bogdan sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și petrec împreună  cu Liviu și Loredana în stațiunea Mamaia. Potrivit ultimei poze publicate pe Facebook, la data de 30 august, în ultimul weekend din sezonul estival, aceștia erau încă în Constanța, distrându-se alături de mai mulți prieteni.

Ce mai fac concurenții din Insula Iubirii: Andreea și Ispita Matei au rupt legătura

ce_mai_fac_concurentii_din_insula_iubirii_matei_ghicescu.jpg

ce mai fac concurentii din insula iubirii
Ce mai fac concurenții din Insula Iubirii: Ispita Matei nu a vrut să mai fie contactat de Andreea
foto: Arhiva Personală

 

Cât despre cei care vor să știe ce mai fac concurenții din Insula Iubirii, Andreea și Matei, se pare că cei doi nu au mai vorbit deloc în perioada de după finală. Deși în emisiune nu se mai opreau din flirtat, iar atingerile senzuale erau la ordinea zilei, cei doi concurenți au rupt complet legătura, Andreea respectând dorința ispitei.

„Mi-a părut bine că mi-a respectat dorința și nu m-a mai căutat. A fost ce a fost și am pus punct acestei aventuri. A fost sufficient. Ne-am învățat fiecare lecția și mergem pe drumul nostrum. Am văzut-o foarte confuză și nu avea rost să continuăm. Ea nu știa dacă îl vrea pe Bogdan sau pe mine. Nu pot să spun că am ajuns în acel punct în care m-am îndrăgostit. A fost chimie între noi și asta a văzut toată lumea. Noi am rupt orice legătură din luna februarie când am filmat. Oamenii au văzut abia aseară, ceea ce noi am făcut acum câteva luni”, declara Matei la „Star Matinal”, după marea finală Insula Iubirii.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1