Ce înfulecă Irina Columbeanu de la fast-food! A devorat tot în câteva minute

monica-irina-columbeanu-768x391.png

Monica Gabor și fiica ei, Irina
foto: Sorin Stana

Irina Columbeanu face furori acum cu videoblog-ul său, dar pe lângă poveştile pe care adolescenta le spune celor care o urmăresc a lăsat să se vadă şi un lucru mai puţin ştiut despre ea. După o vizită la un magazin de unde şi-a făcut cumpărturile necesare filmării, fiica omului de afaceri s-a oprit la un restaurant de tip fast-food şi a înfulecat cu poftă o porţie mare de cartofi prăjiţi. Puţini ar fi crezul că fiica lui Irinel Columbeanu ar putea să mănânce fără să respire într-un astfel de local.

Fiica Monicăi şi a lui Irinel Columbeanu nu urcă doar pe podium şi îi calcă mamei sale pe urme, ci se pricepe foarte bine şi cu aparatul de filmat. Adolescenta nu are nicio emoţie atunci când le explică prietenilor ei diverse lucruri în clipurile pe care le face. Irina Columbeanu s-a lansat în mediul online acum puţin timp şi a publicat deja mai multe clipuri pe care le face în diferite ipostaze. Irina i-a introdus pe cei cei care o urmăresc în vila ei luxoasă şi le-a arătat camera ei, dar şi o sesiune de cumpărături la un magazin cunoscut de jucării.

irinuca.jpg

irina columbeanu fast food
Irina Columbeanu le-a arătat fanilor săi că iubeşte mâncarea de la fast-food
foto: captură video

După ce şi-a luat ceve necesare, Irina s-a oprit înfometată la un fast-food, unde a dat gata un meniu în doar câteva minute.

Irina Columbeanu are doar 10 ani, dar este o fetiţă foarte descurcăreaţă. A apărut în mai multe prezetări de modă şi cunoaşte limbile engleză şi franceză, face pian, ia lecţii de actorie şi de dans, iubeşte pictura şi înotul.  

Monica Gabor a divorţat în 2011. La scurt timp, şatena s-a stabilit în America, acolo unde are o relaţie cu un om de afaceri asiatic, Mr. Pink.

Momentul în care Irinuca mănâncă pe nerăsuflate de la minutul 1.18

 

Loading...

Citește și