Ce îndrăzneață e în ultima vreme! O artistă de la noi, cu sfârcurile la înaintare

alexandra_stan_02.png

alexandra stan
Fanii artistei vor avea parte de o surpriză sexy când vor viziona cel mai recent videoclip
foto: captură

Fotografii provocatoare pe rețelele de socializare, ținute sexy în show-urile inetrnaționale, e clar, Alexandra Stan traversează cea mai senzuală perioadă din carieră. Iar cel mai recent videoclip, la piesa ”Save the night”, este cea mai bună dovadă.

Fanii Alexandrei Stan (28 de ani) vor avea o surpriză sexy când vor viziona cel mai recent videoclip al artistei, realizat în colaborare cu Monoir (Cristian Tarcea). Solista a ales o ținută aparent cuminte, un maiou lung, care acoperă complet pantalonii scurți din jeans, și o cămașă vaporoasă deasupra.

Parcă pentru a le da peste nas cârcotașilor care o bănuiesc de multă vreme că și-a pus silicoane, Alexandra a renunțat la sutien, iar regizorul videoclipului a făcut din sfârcurile ei personajul principal al filmării.

alexandra_stan_01.png

alexandra stan
Alexandra Stan, provocatoare în cel mai recent videoclip
foto: captură

 

alexandra_stan_05.png

alexandra stan
Regizorul videoclipului a exploatat din plin acest detaliu sexy
foto: captură

 

Muzica si textul piesei ”Save the night”aparțin tânărului Monoir. “Mă bucur de colaborarea cu Monoir, mai ales că amândoi suntem din Constanta şi ne-am completat perfect de multe ori în versuri şi producţie. Pentru clip am mers în Santorini şi am avut parte de peisaje absolut superbe, este o destinaţie minunată”, a mărturisit Alexandra.

“O cunosc pe Alexandra de când aveam 16 ani şi mă bucur că după tot acest timp am reuşit să realizăm prima noastră colaborare. Într-o sesiune de studio, Alexandra mi-a cântat o bucăţică din strofă şi m-a inspirat, încât am spus: «Trebuie să facem piesa asta împreună!». A fost de acord, iar de acolo a pornit totul. «Save the night» este un single care s-a lăsat aşteptat. Sper să vă placă şi să simțiţi energia pe care vrem să o împărtăşim cu voi!”, a completat şi Monoir.  

Loading...

Citește și

  • E clar, Alexandra Stan e piesa verii, iar aici nu ne referim la muzică! Solista şi-a etalat trupul sexy la plajă, în Constanţa, şi pe lângă faptul că a renunţat la sutien, slipul tanga abia îi acoperea părţile esenţiale. Turiştii au fost în delir.

  • Alexandra Stan dieta, secretele Alexandrei Stan, nutritie, sport, fitness vedete

    De când s-a mutat în oraşul natal, Constanţa, solista Alexandra Stan (28 de ani) petrece foarte mult timp la plajă, etalându-şi sânii obraznici şi fundul bombat. Într-un interviu pentru un site de nutriţie, ea a explicat cum arată regimul ei alimentar.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1