Velea a ajuns obsedat de corpul lui

asssdsdsds.jpg

Alex Velea, Videoclip, Sentimente sau instincteAlex Velea lansează noul videoclipFoto: Instagram
alex velea, artist, Sentimente sau Instincte
de Carmen Ștefan

Alex Velea nu se poate abține să-și ascundă pătrățelele și le-a scos la vedere și în ultimul videoclip lansat pentru piesa "Sentimente sau Instincte". Artistul își combină cu ușurință cariera, viața intimă și orele îndelungate petrecute la sală.

Alex Velea și-a lansat recent noua piesa iar videoclipul este unul care îți taie respirația. Versurile au fost scrise de Liviu Teodorescu și acesta s-a declarat foarte mulțumit de faptul că au colaborat împreună. 

velll.jpg

Alex Velea, Videoclip, Sentimente sau instincteAlex Velea își arată pătrățelele și în ultimul videoclip lansatFoto: Youtube

“Pentru toamnă mi-am dorit o piesă sensibilă care să vă ajungă direct la inimă. Mi-a plăcut piesa de la primul play și am știut că va fi noul meu single. Mă bucur că Liviu Teodorescu a făcut o piesă care să mă reprezinte! Videoclipul, regizat de Alex Ceaușu, se îmbină foarte bine cu versurile piesei“, a declarat Alex Velea.

Alex este dependent de sală dar și de copiii săi, acesta se fotografiază non stop pe Instagram la sală sau alături de copiii săi și de Antonia.

Loading...

Citește și

  • antonia alex velea videoclip iubirea mea

    Când a început de fapt Antonia relaţia cu Alex Velea: "Căsnicia lui era pe butuci!"

    Alex Velea şi Antonia formează un cuplu de patru ani, dar povestea lor de dragoste a fost trăită iniţial departe de ochii curioşilor. Cei doi au ascuns că sunt împreună şi abia când artista a rămas însărcinată cu Dominic, solista a anunţat că ei se iubesc. La momentul respectiv, Antonia a fost acuzată că a fost motivul divorţului dintre Alex Velea şi fosta lui soţie, Ana, dar ea susţine că adevărul nu este nici pe departe acesta.

  • Alex Velea, Lucian Mitrea, Andreea Banica, scandal, razboi rude celebre, datorie, teapa, vedete certate, impresar

    Exclusiv! Velea: “M-am simţit trădat şi păcălit”. Prima reacție în războiul cu nașul Mitrea

    Se încing spiritele între solistul Alex Velea și fostul lui impresar, Lucian Mitrea, care l-a și dus la altar pe artist în 2010, când s-a însurat cu mulatra Ana. Velea l-a dat în judecată pe soțul Andreei Bănică, pentru o datorie neachitată, iar ieri, 19 septembrie, ne-a oferit și primele declarații, care nu sunt deloc “dulci”.