Ce grijuliu e noul iubit cu Andreea Marin. Are maniere alese și nu iese din cuvântul «Zânei»

18b_foto-1-5-col.jpg

Au ieşit împreună din Palatul Parlamentului cu zâmbetul pe buze

După toate furtunile amoroase din viaţa ei, iată că abia acum Andreea Marin poate răsufla liniştită. Şi asta pentru că celebra brunetă şi-a găsit un bărbat bun de pus la rană. Adrian Brâncoveanu, consulul în vârstă de 32 de ani, are maniere alese şi nu iese din cuvântul ”Zânei”.

Elegantă, ca de obicei, şi extrem de fericită şi de binedispusă! Aşa a fost Andreea Marin (43 de ani) joi seara, la Palatul Parlamentului, acolo unde a fost amfitrioana Galei “Atipic Beauty”, un eveniment aflat la a 14-a ediţie, şi dedicat frumuseţii persoanelor cu dizabilităţii. Printre cei prezenţi în imensa sală, din mulţimea de aproape o mie de oameni, s-a remarcat Adrian Brâncoveanu, bărbatul cu 12 ani mai tânăr decât ”Zâna”, cu care se iubeşte din luna mai. Practic, aceasta a fost prima lor apariţie publică asumată, ca proaspăt cuplu.

Îmbrăcat extrem de elegant şi în culoarea lui preferată, bleumarin, bărbatul care are funcţia de consul al României în Libia, s-a aşezat chiar pe primele locuri, cât mai aproape de scenă, astfel încât să-şi poată admira iubita. Şi s-a întâmplat acest lucru pe parcursul întregii seri, cam vreo trei ore, căci atât a ţinut întregul eveniment, timp în care Adrian Brâncoveanu a fost cu ochii pe Andreea Marin. A sorbit-o din priviri, iar în pauzele în care aceasta dispărea de pe scenă, consulul mai schimba câteva cuvinte cu vecinii de scaun.

El nu a dorit să vorbească despre povestea lor de dragoste: ”Nu vă supăraţi, dar nu vreau să vorbesc despre relaţia mea cu Andreea Marin. Nu o voi face niciodată”, a declarat pentru Click! Adrian Brâncoveanu. Se poate spune că a dat norocul peste divă, după trei mariaje eşuate. Adrian e un băiat bun de pus la rană, cum s-ar zice, nu vânează celebritatea şi tace când e întrebat despre iubită. Este manierat, cu bun-simţ, în plus, imaginile surprinse de fotoreporterii Click! vorbesc de la sine. După terminarea evenimentului, consulul Libiei i-a cărat femeii iubite plasele şi a aşteptat-o până când ea s-a urcat în maşină. Apoi i-a aşezat trena rochiţei, ca să nu se mototolească.

Au plecat în maşini separate, Andreea Marin cu maşina ei, iar iubitul, cu o altă maşină din garajul brunetei, un bolid negru. Cei doi s-au pupat în parcare, iar  la semafor îşi aruncau bezele peste geam. Ajunşi la destinaţie, el s-a ocupat de bagaje şi a parcat maşinile. 

A trecut prin trei divorţuri, dar tot nu se teme de căsătorie

18-vedete-tuncay.jpg

De Tuncay Ozturk a divorţat în februarie

Una dintre cele mai cunoscute vedete, Andreea Marin, nu a avut o viață personală prea liniștită. Deși profesional totul a mers extrem de bine, iată că în privința căsniciilor a cam avut ghinion. A fost căsătorită trei ani cu Cristian Gheorghiță, însă în 1998 au divorțat. Cu Ștefan Bănică s-a căsătorit în ianuarie 2006, iar mariajul a durat 7 ani, pentru că acesta era violent și a fost surprins în compania altei femei. După divorțul de artist, Marin l-a întâlnit pe medicul fizioterapeut de origine turcă Tuncay Ozturk. Din păcate, nici această căsnicie nu a durat, iar în octombrie 2016 Marin a anunțat divorțul. Abia în februarie anul acesta s-a despărțit legal de doctor, iar patru luni mai târziu la volanul mașinii sale a fost surprins noul iubit, Adrian Brâncoveanu.  

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1