Ce gest a făcut văduva lui Dan Spătaru în ziua în care artistul ar fi împlinit 79 de ani

Sida Spătaru a avut ieri o zi tristă, când regretatul ei soț, Dan Spătaru, ar fi făcut 79 de ani.

În plus, pe 8 septembrie, s-au împlinit 14 ani de la decesul artistului: ”Mă voi duce la cimitirul Bellu, ca să duc flori şi să împart câteva pachete. Nu-mi place să merg acolo cu televiziunile după mine, vreau să fiu singură, ca să mă reculeg”, ne-a spus femeia. Dar, ea pregătește și un spectacol grandios, în memoria solistului care s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani.

2_col_sida_spataru.jpg

sida spataru
Sida şi Dan Spătaru au fost căsătoriţi vreme de 30 de ani
foto: Sever Gheorghe

"Continuăm pregătirile pentru spectacolul omagial de pe 21 octombrie, de la Sala Palatului, unde vor fi mai mulţi artişti decât cei anunţaţi pe afiş și care cânta piesele lui Dan. Vor fi cei mai mulţi colegi din generaţia lui, dar şi mai tineri. Să sperăm că va fi un succes având în vedere că a mai fost un spectacol de acest gen. Speram să fie un succes pentru că oamenii sunt dornici să îi asculte piesele”, a mai povestit Sida Spătaru, în exclusivitate pentru Click!

Loading...

Citește și

  • Sida Spătaru

    Pe 8 septembrie se împlinesc 14 ani de când a rămas văduvă, însă n-a trecut o zi în care să nu se gândească la iubirea vieţii ei, Dan Spătaru. În memoria soţului ei, Sida Spătaru va organiza, pe 21 octombrie, la Sala Palatului, un spectacol grandios, care va reuni cei mai buni artişti de muzică uşoară şi populară.

  • Soţia regretatului maestru Dan Spătaru este foc şi pară pe Uniunea Compozitorilor, din cauza sumelor umilitoare pe care le primeşte din drepturi de autor. “Sunt sume neînsemnate, pentru o voce de aur”, ne-a spus Sida, fostă balerină. Ca să facă economii, pe perioada verii femeia locuieşte la prietena ei, în Italia, pe care o ajută la cules de măsline.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1