Ce frumoasă este fiica din prima căsnicie a lui Mădălin Ionescu! Îi seamănă leit!

madalin2.jpg

madalin ionescu kanal d
Mădălin Ionescu vrea să se dedice o perioadă familiei și a renunțat la proiectul tv în care era implicat
foto: arhiva personală

Mădălin Ionescu este mândru de copiii lui, iar de când a devenit din nou tătic atenția lui s-a concentrat asupra Petrei, fetița pe care i-a dăruit-o în urmă cu doar câteva luni, soția lui Cristina Șișcanu. Asta nu înseamnă că a uitat de fata lui cea mare, Ștefania, care este o adevărată domnișoară. Prezentatorul tv le-a făcut cunoștință fanilor săi cu tânăra, care îi seamănă leit.

Mădălin Ionescu (46 de ani) are de ce să fie mândru de fiica lui, Ștefania. Vara trecută, adolescenta a fost una dintre cele mai bune eleve din liceul său. La Bacalaureat, ea a obținut media 9.10 la exemenul maturității și nu și-a bucurat doar părinții, ci și pe actuala soție a tatălui ei, cu care are o relație excelentă. Dovadă că așa stau lucrurile, tânăra a participat la botezul surioarei ei mai mici, Petra, din urmă cu aproape o lună, unde a fost foarte elegantă. Ștefania a purtat o rochie de culoare indigo și un machiaj profesional care i-a pus în valoare ochii mari.  

fiica_madalin_ionescu.jpg

stefania fiica madalin ionescu botez petra
Ștefania a strălucit la botezul surioarei ei mai mici
foto: arhiva personala

"Atât Ştefania cât şi Filip (n.r. băiatul lui Mădălin Ionescu tot din prima căsătorie) o au pe mama lor. Mama lor e mama lor. Eu în raport cu ei mă simt că o sora mai mare. Sunt convinsă că o să facă coadă băieţii la poartă", spunea Cristina Șișcanu, în trecut, și se pare că nu se înșela.

Fostul prezentator al emisiunii "Wowbiz" de la Kanal d, proaspăt retras de pe sticlă, are doi copii din prima căsnicie, o fată pe nume Ştefania (19 ani), studentă la ASE, şi un băiat Filip (14 ani), iar la finalul lunii aprilie a devenit tătic a treia oară, soţia sa Cristina Şişcanu născând o fetiţă pe care au numit-o Petra.

 

Loading...

Citește și