Ce frumoasă era Anca Pandrea în tinereţe! Imagini de colecţie

anca_pandrea_02.jpg

anca pandrea
Anca Pandrea era foarte frumoasă în tinereţe. Nu e de mirare că Iurie Darie s-a îndrăgostit de ea
Foto: Beatrice Filip

Să vezi şi să nu crezi, Anca Pandrea a fost în tinereţe un adevărat fotomodel, cu trupul parcă sculptat, părul ca pana corbului şi ochii fermecători. Era de ajuns să întoarcă o şuviţă de păr peste umăr, iar bărbaţii roiau în jurul său. Şi-a dorit de mică să devină actriţă, însă cu greu a reuşit să-şi convingă părinţii.

Anca Pandrea a ajuns la 70 de ani, dar spune că are încă sufletul tânăr şi plin de amintiri de pe vremea când era în liceu. Ca să nu uite ce femeie frumoasă a fost în tinereţe şi-a tapetat pereţii casei cu poze. Sute de poze în faţa cărora devine nostalgică şi a povestit cu lacrimi pe obraz despre perioada când a reuşit să-şi convingă mama cu greu să o lase la actorie, despre studenţie şi viaţa alături de Iurie Darie.

anca_pandrea_09.jpg

anca pandrea
Anca Pandrea şi-a umplut pereţii casei cu fotografii de altădată
Foto: Beatrice Filip

„Am fost la viaţa mea o femeie frumoasă, am intrat a treia oară la facultate, eram tot timpul cochetă, în rochie, mă îmbrăcam de la cele mai mari case de modă din România. Mama nici nu a vrut să audă de actriţă, dar până la urmă a acceptat. Actriţele i se păreau femei uşoare. Însă  ce vremuri!”, a rememorat Anca Pandrea clipele de odinioară.

anca_pandrea_03.jpg

anca pandrea
Fustă mini şi geantă de firmă: Anca Pandrea era o vedetă şic
Foto: Beatrice Filip

 “Eu în sufletul meu tot tânără am rămas şi cu gândul la iubirea mea care trăieşte lângă mine, după cum vedeţi pe pereţi tronează o poză cu mine, una cu Iura sau noi doi împreună”, a declarat actriţa în exclusivitate pentru Click! Apoi Anca Pandrea a oftat la gândul că peste câteva zile ar fi fost ziua lui Iura.

anca_pandrea_08.jpg

anca pandrea
Iurie Darie este nelipsit din fotografii
Foto: Beatrice Filip

“Nu îi fac parastas”

Pe 14 martie regretatul artist Iurie Darie ar fi împlinit vârsta de 90 ani, iar Anca Pandrea face o mărturisire şocată „Nu o să-i fac pomană, pentru mine acest obicei se face numai când o persoană a murit, iar Iurie al meu nu este mort, îl simt, ne sfătuim, practic nu s-a schimbat nimic între noi. Lipseşte doar atracţia fizica, însă vocea, chipul lui, parfumul, hainele totul sunt lângă mine”, a spus Pandrea, care i-a făcut ultima oară parastas acasă anul trecut în noiembrie, când s-au împlinit 7 ani de la moartea regretatului actor.

anca_pandrea_05.jpg

anca pandrea
Anca Pandrea spune că Iurie Darie este tot timpul alături de ea, chiar dacă între ei nu mai este contact fizic
Foto: Beatrice Filip

“M-au păcălit muncitorii”

Bustul cel aşteptat nu va mai fi amplasat la Sfânta Vineri în ziua de 14 Martie pentru că nu este gata. “Sunt foarte dezamăgită, sculptorul Constantin Sinescu a rămas şocat când a vrut să facă finisajele finale la bustul lui Iura, iar bronzul a început să se crape. Se pare că nu este bronz, iar muncitorii au pus alt material. Bătaie de joc, o să le cer banii înapoi, sunt euro munciţi de mine şi Iura. Am să trimit bustul la Miercurea Ciuc, de unde sper să se întoarcă curând şi să facem festivitatea acolo unde doarme Iura”, a mărturisit actriţa.

anca_pandrea_04.jpg

anca pandrea
Anca Pandrea este supărată că busturile sunt făcute dintr-un material inferior bronzului
Foto: Beatrice Filip

 

Loading...

Citește și

  • Actriţa Anca Pandrea (69 de ani) a lăsat pentru anul viitor amplasarea statuetei din bronz cu ea şi Iurie Darie la mormântul actorului îngropat la cimitirul Sfânta Vineri, din Capitală.

  • Anca Pandrea (69 de ani) are grave probleme de sănătate, zilele trecute fiind internată la Urgenţă, în urma unei crize cardiace. În păienjenişul de necazuri, căci nu stă pe roze cu banii, iar singurătatea i-a devenit tovarăşă de viaţă, o veste bună i-a luminat brusc chipul. Bustul ei şi al lui Iura au ajuns în casa ei, unde cei doi s-au iubit cu patimă, vreme de 26 de ani.

  • Zi specială, marţi (16 februarie), la cimitirul Sf. Vineri din Capitală. Cu flori, tort de ciocolată albă şi şampanie, Anca Pandrea a venit să-şi sărbătorească ziua de naştere alături de bărbatul care a fost totul pentru ea. Actriţa, care a împlinit 70 de ani, a plâns la mormântul lui Iurie Darie şi i-a promis că se vor „întâlni” în curând.

  • Nu trece săptămâna fără ca Anca Pandrea să nu vină la cimitirul Sfânta Vineri din Bucureşti, ca să-i îngrijească mormântul regretatului Iurie Darie. Dă cu tămâie, strânge gunoiul, curăţă marmura, îi aprinde lumânări, îi pune flori proaspete. La ultima vizită însă, actriţa a avut parte de clipe de coşmar. Când să sărute poza iubitului, crucea s-a desprins, iar femeia a fost la un pas să cadă peste mormintele vecine.

  • anca pandrea

    George Mihăiță, directorul Teatrului de Comedie, ar vrea să mai colaboreze cu actriţa, dar colegii sunt speriaţi că ea şi-a lipit pe haine pozele cu Iurie Darie.

  • anca pandrea iurie darie boala

    Starea de sănătate a actriţei Anca Pandrea (69 de ani) se agravează pe zi ce trece! Fosta soţie a lui Iurie Darie este internată la Spitalul Floreasca, după ce a fost la un pas de moarte în urmă cu doar două săptămâni, din cauza unei maladii pulmonare.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1