Ce frumoasă e fetiţa Roxanei Vaşniuc! Primele imagini cu bebeluşul prezentatoarei

roxana_vasniuc_a_nascut.jpg

roxana vasniuc a nascut
Roxana Vaşniuc a născut duminică, 19 aprilie în Bucureşti
Foto Arhivă Personală

Au trecut două săptămâni de când Roxana Vaşniuc a devenit mămică. Prezentatoarea a născut o fetiţă perfect sănătoasă după ce în ultimele săptămâni de sarcină a trăcut prin emoţii mari, fiind la un pas să nască înainte de termen. Ajunşi acasă de la maternitate, blonda şi iubitul ei se ocupă singuri de bebeluş şi s-au trasat foarte clar sarcinile.

Roxana Vaşniuc şi iubitul ei Ionuţ au două săptămâni de când experimentează statutul de părinţi. Partenerul vedetei se descurcă minunat în rnoul lui rol, iar prezentatoarea recunoaşte că s-ar fi descurcat  cu greu dacă nu ar fi primit ajutor.

bebe_vasniuc.jpg

roxana vasniuc bebelus
Fetiţa Roxanei Vaşniuc are două săptămâni
foto: captură Kanal D

"Noi doi ne ocupăm de fetiţă. Suntem în ture. Noaptea ne treyim când eu, când Ionuţ. A venit mama, dar a răcit şi a trebuit să plecerepede acasă pentru a nu o pune în pericol pe micuţă. Fetiţa este foarte mâncăcioasă. la o oră jumătate-două trebuie să o hrănesc. Îi mai dau uneori supliment pentru că nu se satură. Am avut câteva probleme cu alăptatul, dar perioada dificilă a trecut. Am reuşit să mai dau jos şi câteva kilograme", a spus Roxana Vaşniuc la "Teo Show".

bebe_vasniuc_3.jpg

roxana vasniuc bebelus
Iubitul Roxanei se descurcă de minune cu bebeluşul
foto: captură Kanal d

Iubitul vedetei a mărturisit că se pricepe foarte bine să o liniştească pe micuţa Rose Marie şi a făcut şi o demonstraţie legănând-o pe fetiţă. "Seara adorme pe burtica mea", a spus el amuzat la Kanal D adaugând că de când a devenit mămică iubita lui s-a schimbat şi parcă "a devenit o altă femeie".      

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1