Ce frumoasă e fetiţa Mirelei Boureanu Vaida! Azi a împlinit 4 luni FOTO

vaida_0.jpg

mirela boureanu vaida copil
Mirela Boureanu Vaida se laudă cu fetiţa ei. Micuţa Clara a împlinit 4 luni, sâmbătă (20 iunie).
Foto: Arhiva personală

Prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", Mirela Boureanu Vaida este mândră de fetiţa ei care a împlinit 4 luni, sâmbătă (20 iunie). Ea a publicat o poză pe pagina personală, în care micuţa apare îmbrăcată ca o adevărată prinţesă.

Mirela Boureanu Vaida (33 de ani) s-a întors la cârma emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" în urmă cu o lună şi jumătate, dar prezentatoare petrece mult timp alături de fetiţa ei şi o răsfaţă cu orice ocazie. Vedeta a adus-o pe lume pe micuţa Carla pe 20 februarie.

Fata Mirelei Boureanu Vaida este o adevărată prinţesă

11406154_10153945754686679_5676829703024059505_o.jpg

mirela boureanu vaida copil
Mirela Boureanu Vaida a îmbrăcat-o pe fetiţa ei în hăinuţe de prinţesă.
Foto: Arhiva personală

Micuţa Clara apare îmbrăcată ca o prinţesă, într-o fustiţă cu volănaşe. Mama ei i-a pus şi accesorii, fetiţa poartă o bentiţă roz şi o pereche de cercei din aur şi pare că zâmbeşte la camera de fotografiat.

"Sunt domnisoara Carla si azi implinesc 4 luni!! Si mami e taaare mandra!", a scris vedeta la descrierea pozei, publicate pe contul ei personal de Facebook.

Loading...
 
 

Citește și

  • mireasa pentru fiul meu mirela boureanu vaida

    Concurenţii din casa "Mireasă pentru fiul meu" nu au viaţa prea uşoară. Deşi din faţa televizorului aceştia par că se distrează, intrigile ating de cele mai multe ori cote îngrijorătoare, mulţi dintre ei având altă imagine în faţa celor de acasă. Mirela Boureanu Vaida, gazda show-ului matrimonial, a fost acuzată de cei care nu se desprind din faţa micilor ecrane că are o atitudine ciudată faţă de Cătălina.

  • Mirela Boureanu Vaida nu-şi mai încape în piele de fericire de când a devenit mămică. Prezentatoarea TV se împarte între familie şi cariera profesională, aceasta reuşind să se descurce de minune. Ba mai mult de atât, vedeta a recunoscut că îşi alăptează fetiţa între pauzele emisiunii ''Mireasă pentru fiul meu'', pe care o moderează la Antena 1.

  • mireasa pentru fiul meu

    Dănuţ şi Carmen au flirtat încă de la primele ediţii ale emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", însă tânărul declara la începutul reality show-ului că nu se vede alături de ea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1