Ce frig îndură sexy-folclorista! Se mărită peste 10 zile

claudia.jpg

claudia ghitulescu nunta rochie de mireasa
Claudia Ghiţulescu se căsătoreşte sâmbăta viitoare (18 februarie)
foto: arhiva personală

Se anunţă nuntă mare în lumea interpreţilor de muzică populară! Claudia Ghiţulescu se mărită weekend-ul viitor cu bărbatul care îi este alături de doi ani. Bruneta a probat mai multe rochii de mireasă şi deşi afară este frig de crapă pietrele, artista vrea o ţinută extrem de sexy care să o pună în valoare.

Claudia Ghiţulescu (39 de ani) trece prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Urmează să se mărite cu Marian, iubitul său de 2 ani de zile, şi îşi doreşte cât mai curând şi un copil. A probat zeci de rochii de mireasă, dar încă nu s-a oprit asupra uneia în mod special. Tot ce ştie este că vrea să fie o prinţesă, căci se mărită o singură dată.  

claudia_rochie.jpg

claudia ghitulescu rochie de mireasa
Claudia Ghiţulescu vrea o rochie de prinţesă pentru ziua cea mare
foto: captură video

"Mi-aş dori o rochie de prinţesă, pentru că aşa am vrut de când eram doar o fetiţă să am aşa o  ţinută. Am văzut şi în Italia, rochii de genul acesta, de tip sirenă, dar mie îmi plac cele de prinţesă. Aş vrea să fie şi ceva comod. Doamna Aura Radu mă ajută să aleg ce este potrivit pentru mine", a spus Claudia Ghiţulescu la Antena Stars. 

Cântăreaţa de muzică populară a intrat în febra pregătirilor pentru nuntă încă din toamna anului trecut. Sexy-folclorista, aşa cum i s-a dus numele brunetei, s-a hotărât să îşi pună la punct şi dantură, aşa că îşi va asorta zâmbetul cu rochia de mireasă.

 

Loading...

Citește și