Ce frici are Cătălin Cazacu. Nimeni nu se aștepta la acest lucru

cazacu.jpg

Cătălin Cazacu are câteva frici la care nu se gândea nimeni

Cătălin Cazacu a explicat care sunt cele mai mari frici ale sale. El s-a făcut remarcat în cadrul emisiunii «Exatlon» unde a reușit să ajungă până aproape de final. De curând, Cătălin Cazacu a devenit prezentatorul tv al unei emisiuni tip concurs.

Care sunt cele mai mari frici ale lui Cătălin Cazacu

Frică? Ce frică? Nu am frici. Îmi este frică de singurătate, de întuneric, de înălțime. Știu, am cam multe temeri. (râde) În funcție de situație, le rezolv, încerc să le înving”, a declarat el pentru viva.ro

Cătălin Cazacu are parte de multe motive să fie fericit. S-a făcut remarcat la Exatlon, iar acum este prezentatorul emisiunii Cash Taxi. Mai mult de atât, alături de Victor Slav și Giani Kiriță, el va prezenta emisiune de divertisment care se numește «Vulturii de noapte». 

Care este cel mai mare vis al lui Cătălin Cazacu

„Visul meu este ca, undeva în jurul vârstei de 40 de ani, să vând tot ce am aici și să mă mut pe o barcă și să navighez.”

El a mărturisit că nu suportă falsitatea persoanelor și îi place să-și ocupe timpul cu diverse activități care-i fac plăcere, inclusiv cele din care face și bani. 

Cătălin Cazacu a vorbit despre moarte

Asta cu moartea este singura certitudine pe care o avem în viață. Nu există nimic mai sigur pe lumea asta, în afara faptului că, la un moment dat, vom muri. Eu practic un sport în care tot timpul sunt pregătit pentru acel moment, așa că nu vreau să detaliez modul în care se va întâmpla.

Loading...

Citește și

  • Kanal D a făcut schimbări majore în grila tv și vor lansa din toamnă o emisiune nouă. Schimbările făcute de patronii turci de la Kanal D le-au afectat pe unele vedete. Bianca Drăgușanu și-a pierdut emisiunea «Te vreau lângă mine» pe care o prezenta în locul Gabrielei Cristea. Însă alții au avut mai mult noroc, iar din toamnă, emisiunea «Vulturii de noapte» va fi difuzată de două ori pe săptămână.

  • A apărut soarele și pe cerul Anei Roman. După ce a fost înșelată și umilită de către Don Juan-ul Cătălin Cazacu, iată că bruneta și-a găsit un bărbat care o apreciază și să o răsfață. Noul iubit al Anei este un italian cu mulți bani, care deține un lanț de cazinouri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1