Ce fericită e Romanița Iovan în vacanță cu familia în Grecia!

romanita iovan.jpg

romanita iovan sot
Romanița Iovan și soțul ei, avocatul Iulian Gogan
foto: arhivă personală

Romanița Iovan a plecat într-o vacanță de vis în Grecia, alături de soțul ei, avocatul Iulian Gogan, și de fiul ei Albert (10 ani). Cei trei s-au înfruptat din plin din preparatele tradiționale grecești.

Romanița Iovan (52 ani) se relaxează într-o vacanță într-un loc mirific din Grecia, alături de soțul și de fiul ei. Creatoarea de modă profită de câteva zile, pentru a-și încărca bateriile la malul mării.

Cei trei au făcut plajă, s-au bălăcit în mare și au mâncat numai preparate tradiționale grecești. Din meniu nu a lipsit caracatița, preferata Romaniței.

romanita iovan albert iovan.jpg

romanita iovan albert iovan
Romanița Iovan, alături de fiul ei, Albert, și de un prieten al acestuia
foto: arhivă personală

Romanița s-a căsătorit în secret cu Iulian în urmă cu 3 ani de zile. Avocatul este cu 12 ani mai mic decât creatoarea de modă. Primul soț al Romaniței, pilotul Adrian Iovan, și-a pierdut viața în ianuarie 2014, într-un accident aviatic. Iovan pilota un avion medical, care urma să preia de la un spital din Oradea organe pentru transplant. Din cauza condițiilor meteo, Iovan a fost nevoit să aterizeze forțat în Munții Apuseni. Pilotul și-a pierdut viața în urma impactului, iar studenta la medicină Aurelia Ion a murit câteva ore mai târziu, din cauza temperaturilor scăzute.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1