Ce fericită e Maria Marinescu de când s-a măritat!

maria.jpg

maria marinescu fericire casatorie alin petrache
Maria Marinescu zâmbeşte încontinuu de când s-a măritat
foto: Mihai Ionescu

Anul 2016 a debutat cum nu se poate mai bine pentru Maria Marinescu! Creatoarea de modă s-a cununat civil cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Cei doi s-au unit destinele la Primăria sectorului 1, în prezenţa doar a doi martori. De atunci, Maria Marinescu nu mai are niciun motiv să fie încruntată, iar zâmbetul i-a revenit pe chip.

De puțin timp, Maria Marinescu nu se mai numește Colin, după fostul soț, ci, cel puţin în acte, creatoarea de modă poartă numele Petrache după noul ei partener. Abia ne obişnuisem cu ea femeie liberă, după divorțul de Frank, bărbatul cercetat pentru trafic de droguri și închis în Franța, că Maria a renunțat din nou la statutul de femeie liberă şi s-a angajat într-o nouă căsnicie.

maria_2.jpg

maria marinescu fericire casatorie alin petrache
Maria a primit felicitări pe stradă din partea unei doamne
foto: Mihai Ionescu

Deşi acum casa ei este plină de copii, căci Alin Petrache are şi el trei fetiţe dintr-o relaţie anterioară, Mariei nu îi dispalce se pare deloc rolul de mamă. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Maria în timp ce pleca de la un restaurant.

maria_3.jpg

maria marinescu fericire casatorie alin petrache
Maria a stat de vorbă cu amabilitate şi a zâmbit larg
foto: Mihai Ionescu

La ieşire, creatoarea de modă a fost felicitată de o doamnă , iar aceasta a primit cuvintele călduroase cu mare bucurie. Creatoarea a zâmbit larg, iar apoi s-a urcat la volanul bolidului său pentru a se întoarce spre casă. Cu problemele pe care le are şi acum fostul soţ în Franţa, zâmbetul îi cam pierise de pe chip Mariei Marinescu, însă o dată cu această cununie se pare că i-a revenit şi buna dispoziţie.  

Loading...

Citește și

  • După sarcina Valentinei Pelinel, o altă veste a căzut ca o bombă în showbiz. Creatoarea de modă Maria Marinescu a spus un "da" hotărât la ofiţerul Stării Civile alesului inimii ei, Alin Petrache, fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Cununia a fost confirmată de protagonişti, care au reuşit să se ascundă de ochii presei aproape trei săptămâni.

  • maria

    Distrus de puşcărie, distrus de acuzaţiile că e „capul” unei reţele de trafic de droguri, distrus de divorţul de Maria Marinescu. Cei aproape trei ani de puşcărie în Franţa l-au transformat radical pe Frank Colin (45 de ani). Dovadă stă şi fotografia apărută recent în revista franceză ”Marianne”, care a publicat un amplu articol despre afacerea ”Zborul Cocaina”.

  • Maria Marinescu si Alin Petrache

    A încheiat, „legal”, conturile cu soţul aflat în puşcărie în Franţa, iar acum îşi vede de viaţă. Creatoarea de modă Maria Marinescu (37 de ani) iubeşte din nou.

  • Frank Colin, fostul soţ al Mariei Marinescu, a trăit clipe de groază! A fost la un pas de moarte după ce a fost înjunghiat în închisoare. Fostul luptător de elită din Legiunea Străină a fost dus de urgenţă la spital, iar din fericire viaţa lui se află în afara oricărui pericol.