Ce a făcut Maria Constantin după ce Marcel Toader i-a refuzat divorțul

Marcel Toader și Maria Constantin au dat dovada de curaj cu pistoalele în mână

Maria Constantin, Marcel Toader divort, scandal, infidelitate, Judecatorie, notar, Maria Constantin avocat, tribunal
Divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin va fi tranșat la tribunal
FOTO: Arhiva personală

L-a așteptat degeaba pe Marcel Toader în cabinetul notarului. Afaceristul nu a venit să semneze certificatul de divorț. Miercuri, 13 septembrie, după 30 de minute de așteptare, Maria Constantin a plecat val vârtej din zona Piața Romană. Blondina era grăbită pentru că avea două lucruri importante de rezolvat.

Deocamdată rămâne căsătorită, chiar dacă și-a dat verigheta jos de pe deget. Marcel Toader nu a binevoit să se prezinte astăzi la notar pentru a divorța, și asta pentru că este hotărât ca separarea să se producă din vina Mariei, iar acest lucru este posibil doar la tribunal.

Frumoasa cântăreață a venit dis de dimineață, îmbrăcată super sexy, cu o rochie galbenă mulată pe forme, decoltată în față, spartă la spate. Extrem de hotărâtă să devină o femeie liberă, la 10.20 solista a ajuns la cabinetul stuat în zona Piața Romană.

La ora 10.50 a părăsit incinta, s-a urcat într-un taxi și a demarat spre zona Vitan. Artista se grăbea să ajungă la studioul de înregistrări pentru a face câteva repetiții. După ce și-a antrenat glasul, Maria a luat calea aeroportului. Nu, nu pleca într-o vacanță exotică, ci se îndrepta spre Cluj, unde avea de suținut un concert.

”Mariei îi merge foarte bine după divorț. De la un onorariu de 800 de lei a ajuns să încaseze 1.500 de euro pentru o cântare , iar într-o lună are peste 4 spectacole”, ne-a declarat o sursă din preajma cuplului Marcel Toader-Maria Constantin.

Loading...
 
 

Citește și