Ce face Pepe când alte vedete sunt în vacanțe de lux! Unde se relaxează artistul

pepe11111.jpg

Unde se relaxează Pepe, în timp ce alte vedete cheltuie mulți bani pe vacanțe de lux
Foto: Instagram

Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști autohtoni, iar programul lui este unul încărcat, având în vedere că participă și la emisiuni tv, pe lângă concertele pe care le susține. Pentru a se relaxa și a ieși puțin din cotidian, cântărețul nu a ales destinații de vacanță scumpe, așa cum procedează majoritatea vedetelor, ci a preferat să viziteze o mănăstire. Fanii acestuia au apreciat gestul artistului, care, de asemenea, și-a invitat și prietenii virtuali să se apropie mai mult de credință.

Pepe, pe numele său real Ionuţ Nicolae Pascu, a plecat împreună cu familia sa să viziteze Mănăstirea Putna, un loc în care artistul se simte liniștit și împlinit, fiind o persoană credincioasă. Pentru a avea parte de câteva momente de reculegere, artistul a decis să viziteze mănăstirea și să intre în atmosfera de acolo, care, pentru acesta, reprezintă „cel mai bun remediu”.

pepe_1.jpg

Pepe se relaxează în Vatra Dornei
Foto: Instagram

„Liniștea aceea care curăță tot. Într-o lume atât de agitată şi nebună, liniştea aceasta este cel mai bun medicament. Din când în când trebuie să ne mai şi oprim!, a fost mesajul lui Pepe, publicat pe rețelele de socializare, în dreptul unui filmuleț în care se putea observa mănăstirea și liniștea ce o înconjura. 

Fanii lui Pepe au reacționat imediat și au apreciat gestul făcut de acesta. „Pepe, să te ajute Dumnezeu pentru ce te rogi!”, „Tu așa ai făcut întotdeauna și de aceea ești un om echilibrat!”, „Îţi mulţumim din suflet că împărtăşeşti aceste momente cu noi!”, au fost doar câteva dintre comentariile apreciative pe care cântărețul le-a primit pe rețelele de socializare. 

pepe_vatra_dornei.jpg

„Uneori trebuie să ne mai și oprim”, a scris Pepe, pe rețelele de socializare
Foto: Instagram

Pepe este căsătorit cu Raluca Pastramă, cea care i-a dărut și două fetițe: Maria și Rosa. „Raluca înseamnă tot ceea ce este mai frumos în viaţa mea şi mai ales liniştea căminului şi a familiei mele. Raluca este dragostea întâlnită în momentul în care fac diferenţa între bine şi rău”, declara Pepe, acum ceva timp, într-un interviu pentru eva.ro.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1