Ce face Adrian Enache în timpul vizitelor nocturne la casa fostei neveste, când actuala îl așteaptă acasă

2-bd-dum-1.jpg

Artistul a fost surprins intrând noaptea în blocul Corinei

Despre telenovela Enache-fosta nevastă-Marciuc a curs multă cerneală de-a lungul anilor. Artistul a divorţat de Corina, în urmă cu 7 ani, s-a căsătorit cu Iuliana Marciuc, însă continuă să meargă la fosta soţie. Iată de ce.

Adrian Enache trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Iuliana Marciuc. Chiar dacă povestea lor a fost una cu năbădăi, ei sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Şi, chiar dacă interpretul şi vedeta TVR nu s-au căsătorit, ci au făcut doar o logodnă la biserică, la Balcic (Bulgaria), în vara anului 2010, în relaţia lor este armonie şi înţelegere. Au împreună un fiu, David Mihnea Enache, de 11 ani, pe care artistul îl iubeşte ca pe ochii din cap. La fel de mult ţine Adrian şi la fiica lui, Diana, care a împlinit 20 de ani.

2-bd-dum-1-enache1.jpg

Artistul a ajuns la locuinţa fostei soţii în jurul orei 12 noaptea şi nu a mai ieşit până a doua zi

Toate bune şi frumoase până la un punct. Acela în care Enache intră în miez de noapte în scara blocului în care locuieşte fosta lui soţie, Corina şi fiica lor, Diana. Mai mult, se pare că el merge des la adresa la care a locuit alături de fosta soţie, de care a divorţat în toamna anului 2009.

 

Contactat de reporterii Click!, Adrian Enache susţine că de fapt se duce la fiica lui, Diana. ”Cum să nu merg? Nu e casa mea? De 26 de ani e casa mea şi fac ce vreau. Vin de câte ori vreau. De ce să mă feresc? Aici stă fata mea. Vin la Diana ori de câte ori pot. De 20 de ani fac aceleaşi drumuri. Ce e nou? Cum am grijă de David, am şi de Diana, chiar dacă a crescut, sunt în continuare aproape de ea. Parcă aş fi singurul care merge să-şi vadă copilul. Când mă prind şi-mi fac poze aici, spun că stau aici, când mă prind dincolo, spun că stau acolo…”, explică Adrian Enache.
În seara cu pricina se pare că s-a văzut cu fiica lui pentru a pune la punct detaliile legate de o emisiune pentru a doua zi, unde urma să cânte Diana. Enache prezintă o emisiune la TVR 2, ”Duelul pianelor”, secondat de Paula şi Ovi. Pe lângă filmările de la TVR, artistul este ocupat şi cu noile reclame pentru farmacia pe care o promovează alături de alţi artişti.

 

I-a cumpărat Dianei o maşină de ziua ei

 

Adrian Enache i-a cumpărat fetei lui, Diana, un automobil Mercedes 4x4, pe care tânăra şi-l dorea enorm. ”Dianei nu i-am făcut petrecere de ziua ei de doi ani de zile, nici măcar la majorat. Ea a vrut mai bine să păstrăm banii pentru maşină. Şi uite că după doi ani am reuşit să-i îndeplinesc dorinţa. În rest, Diana îşi vede de facultate şi de muzică”, spune artistul. Fata a luat parte la câteva procese, la iniţiativa avocatei Katia Cicală, cea care a apărat-o în procesul pe care i l-a intentat bărbatului care a agresat-o în vara anului 2014. În paralel, a început să cânte cu trupa System Band.

Loading...

Citește și

  • Diana Enache (19 ani), fiica lui Adrian Enache, este din ce în ce mai sexy. A trăit un coșmar în urmă cu două veri, dar acum tânăra este mult mai liniștită de când agresorul ei, Ali Kanaan, care a înjunghiat-o pe 5 iulie 2014, a fost pedepsit cu închisoarea.

  • diana enache plaja costum de baie

    Diana Enache, fiica de 19 ani a lui Adrian Enache, arată senzaţional în costum de baie şi nici dacă ar vrea să treacă neobservată nu ar reuşi. Şatena s-a fotografiat în valuri, iar costumul sexy de baie, din două piese, i-a lăsat formele la vedere.

  • Adrian Enache are cu ce se mândri. Fata lui este de o frumuseţe răpitoare. Uşor-uşor, după majorat, Diana Enache (19 ani) s-a transformat într-o tânără superbă, care poate da gata orice bărbat.

  • Adrian Enache (50 de ani) va fi gazda unei emisiuni de divertisment la TVR 2, ”Duelul pianelor”, care se va difuza din 16 octombrie, de la orele 16.00. Show-ul va avea și doi lideri, în postura Paulei Seling (37 de ani) și a lui Ovi Jacobsen (42 de ani), care, împreună cu echipele lor, se vor duela muzical.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1