Ce drăgălaş este copilul cel mic al actorului Florin Piersic Jr!

18-19-vedete-piersic-jrafdg.jpg

Florin Piersic l-a serbat ieri pe Sasha, care a împlinit un anişor

Bucurie mare în familia actorului Florin Piersic jr (48 de ani)! Fiul acestuia, Sasha, a împlinit, vineri, pe 13 ianuarie, un anişor.

Deşi despre această zi se spune că este una cu ghinion, iată că momentul venirii pe lumea a celui de-al doilea copil, a fost dovada că artistului îi poartă noroc. „Bine ai venit Sasha, bărbatul! O întreagă lume te-a aşteptat să o schimbi”, scria artistul pe Facebook atunci când Andreea Cipcă, iubita sa mai tânără decât el cu 15 ani, l-a făcut tătic. Iar vineri, cu ocazia aniversării, Piersic a adăugat un alt mesaj: ”Tarzan + Rambo = Sashimi. 1 an”. Băieţelul este extrem de vesel, iar pe chipul lui Florin Piersic Jr  se citea fericirea.

El mai are o fetiţă, pe Sonia, cu actriţa Dorina Chiriac, de care s-a despărţit în urmă cu patru ani. Fiul celebrului artist Florin Piersic a mai bifat o căsnicie scurtă şi cu Adriana Nicolae.

Loading...

Citește și

  • Dorina Chiriac Florin Piersic jr

    Acum zece ani venea pe lume Sonia Piersic, fiica actorilor Dorina Chiriac (43 de ani) şi a lui Florin Piersic jr. (47 de ani). Vă prezentăm imagini recente cu puştoaica, care este elevă în clasa a treia la o școală particulară din Capitală.

  • florin piersic junior

    Fiul cel mare al lui Florin Piersic, Florin Piersic jr, recunoaște că nu a fost vreun elev eminent, ci mai degrabă „un geniu” neînțeles. Astfel, chiar dacă era as la limbi străine și primea medii de nouă și chiar de 10, la limba și literatura română și la matematică de abia trecea clasa, obținând cu greu media minimă anuală cinci.

  • florin piersic

    Ursitoarele au fost darnice cu Florin Piersic. I-au dăruit şarm, talent şi frumuseţe, aşa că femeile făceau coadă la uşa lui. Povestea lui de amor cu Angela Similea a fost de notorietate, însă Mărgelatu’ a găsit loc în inimă pentru mult mai multe doamne fermecătoare. La ceas aniversar, pentru că miercuri va împlini 80 de ani, Click! te invită să afli toate secretele marelui actor.

  • Florin Piersic (80 de ani) este Omul recordurilor. A jucat în 55 de filme şi în peste 50 de piese de teatru, performanţă pentru care, de altfel, a şi fost premiat luni, la Gala Gopo. Şarmantul actor a iubit cu patimă zeci de femei şi s-a căsătorit de trei ori, însă doar una dintre marile iubiri a venit la Teatrul Naţional.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1