Ce decizie a luat Marius Elisei pentru a se revanșa față de Oana Roman

oana_roman_marius_elisei.jpg

oana roman marius elisei
Oana Roman și Marius Elisei

Deși au trecut doar câteva zile de la zvonurile cu privire la divorțul Oanei Roman de Marius Elisei, ce părea dat ca sigur chiar de bărbat, acum, lucrurile par a sta mai bine ca niciodată. Nici nu zici că au fost pe punctual de a-și despărți drumurile.

După ce i-a prezentat Oanei scuzele în direct la "Xtra Night Show", Marius vrea să-și spele păcatele definitiv. A surprins-o pe Oana cu un buchet de flori într-una din seri, iar acum a trecut la un alt nivel și pare că încearcă să o copleșească pe soția sa cu cadouri scumpe.

Vedeta a povestit în direct la Antena Stars că Marius i-a promis că-i cumpără o haină de blană, așa că Oana nu a stat mult pe gânduri, a mers la un magazin de haine din Capitală, de unde și-a ales câteva ținute, dar și-a comandat și blana cadou de la soț.

“Vreau să-mi fac și-o blană, că soțul meu cred că vrea să se răscumpere un pic și mi-a zis că până de ziua mea să mă hotărăsc să-mi aleg o blană pe care mi-o cumpără el. Am ales una gri”, a povestit fiica lui Petre Roman pentru “Star Matinal”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1