Ce copii frumoși are solistul Rareș Dragomir!

10-11-vedete-rares.jpg

Rareş şi Simona, alături de Rebecca şi de Marc

Vedetele au venit cu tot familionul, miercuri seară, la Afi Palace Cotroceni, la avanpremiera filmului de aventură „Dumbo”, din distribuţia căruia fac parte artiştii Colin Farrell şi Danny DeVito, în rolurile principale.

Printre cei care au vizionat pelicula alături de moştenitorii lor se numără Teo Trandafir, alături de Maya, fiica ei, Victoria Răileanu din „Vlad” cu fiul ei, solistul Rareş Dragomir ( 45 de ani), cu Simona, soţia lui, şi cu cei doi copii, Rebecca (6 ani) şi Marc (13 ani), dar şi Anca Surdu de la ”Exatlon” şi Diana Bulimar sau Livia Graur cu fetiţa. Dintre cei care au mai venit să vadă noile aventuri ale lui Dumbo au fost Vlad Huidu cu fetiţa cea mare, dar şi Bianca Pena, fostă ştiristă la Kanal D. Toată lumea s-a distrat şi au putut vedea filmul în 3 D, unii alegând varianta subtitrată, iar alţii, pe cea dublată.  

 

Loading...

Citește și

  • Are ambiţie, nu glumă! În urmă cu un an, Giulia Anghelescu aducea pe lume al doilea ei copil şi rămânea cu multe kilograme în plus. Azi, pe corpul ei nu se mai vede nicio urmă a sarcinii. Nici burtă, nici celulită, nici kilograme în plus. A reuşit acest lucru doar prin alimentaţie.

  • botez giulia anghelescu huidu

    Duminică (11 octombrie) este ziua botezurilor din lumea mondenă. Printre vedetele de la noi care s-au înghesuit să își creștineze copiii în această zi cu noroc se numără Andra, Ellie White și Giulia Anghelescu Huidu (30 de ani). Fotoreporterii Click! au surprins imagini inedite de la botezul băiețelului Giuliei și al lui Vlad Huidu (38 de ani).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1