Ce concurentă a fost eliminată în semifinala "Bravo, ai stil!"

anca_si_alina.jpg

anca alina bravo, ai stil
Anca (stânga) şi Alina au intrat la duel
foto: captură video

Ghinion teribil pentru o concurentă de la "Bravo, ai stil!", care a ratat la mustaţă marele premiu de 100.000 de euro, pus la bătaie. Anca a fost eliminată sâmbătă seară din competiţie cu doar o ediţie înainte de actul final.

Seara de sâmbătă s-a încheiat prost pentru Anca de la "Bravo, ai stil!". Concurenta care avea şanse reale să pună mâna pe marele premiu şi de a câştiga titlul de "cea mai stilată femeie din România" a plecat acasă pentru cp cei de acasă nu au votat suficeint de mult. 

Astfel, pe primul loc, în clasamentul întocmit de juraţi s-a clasat Iuliana (18 puncte), urmată la distanţă mare de Emiliana şi Bianca, cu câte 13 puncte fiecare. 

iuliana bravo ai stil primul locZoom
Iuliana este pe primul loc în preferinţele juraţilor
foto: captură video

La duel, s-au aflat Anca şi Alina, cea din urmă a fost salvată de voturilor telespectatorilor. Anca a fost votată de 12,1% dintre cei care au urmărit emisiunea, în timp ce Alina, a fost preferată de 14,8 %. Anca a luat totuşi 1.000 de lei, cec oferit de brigada sexy 

În clasamentul celor care urmăresc concursul din fotaliul de acasă, pe primul loc s-a clasat Iuliana, cu 25,9%, locurile doi si trei fiind ocupate de Bianca (24,3%) si de Emiliana (22,9%).

Finala celui de-al treilea sezon va avea loc duminica viitoare, 17 decembrie, de la ora 21:30, la Kanal d.

loading...
Loading...

Citește și

  • simona patruleasa

    Ştirista Kanal d a văzut roşu în faţa ochilor după ce a citit toate comentariile acide la adresa fetiţei ei Ingrid. Zilele trecute, micuţa a făcut parte din juriul de la "Bravo, ai stil!", o ediţie specială cu copii de vedete, în rolul unor critici de modă. Telespectatorii au fost indignaţi de comportamentul fiicei vedetei, care a ţipat în platou şi a făcut comentarii jignitoare la adresa unor concurente. Fanii emisiunii nu au luat însă în calcul că Ingrid are doar 6 ani şi spune tot ce îi trece prin minte.

  • bravo ai stil

    Nici nu se terminase cel de-al doilea sezon "Bravo, ai stil!" că preselecțiile pentru cel de-al treilea capitol al aventurii erau deja în toi. Chiar dacă Andreea Bănică a încheiat sezonul precedent în postura de prezentatoare, Ilinca Vandici este pregătită să-și reia vechiul rol în show.

  • Vestea cum că îndrăgitul jurat de la ”Bravo ai stil” nu se simte prea bine și că va fi înlocuit a luat prin surprindere fanii competiției care se întrebau cum rămâne cu atribuțiile sale. Ei bine, emisiunea nu va avea de suferit, deoarece juratul va fi înlocuit temporar cu o personalitate cunoscută din istoria competiție, câștigătoarea primului sezon.

  • ilinca vandici

    Ilinca Vandici s-a ținut de cuvânt și nu a apărut într-o rochie cu voal la botezul micuțului Zian. Prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil!” a ales o creație a lui Răzvan Ciobanu, colegul ei de emisiune, roz prăfuit, cu trenă.