Ce cântăreață de muzică populară va participa la noul sezon din „Ferma Vedetelor”

ferma_vedetelor.jpg

iulia vantur ferma
Numele Iuliei Vântur este incert pentru noul sezon din ”Ferma Vedetelor”
Foto: Pro Tv

Pro TV a început deja pregătirile pentru emisiunile din această vară. Cum filmările pentru sezonul trei de ”Ferma Vedetelor” vor începe în aprilie, în aceste zile se definitivează lista concurenților. Prima care își va testa calitățile de fermier se pare că va fi solista de muzică populară Aneta Stan.

Producătorii reality show-ului ”Ferma Vedetelor” sunt în negocieri cu vedetele care își vor testa abilitățile de fermier. Şi de această dată vom vedea actori, cântăreţi de muzică populară şi de muzică pop, sportivi sau vedete de televiziune.

Dacă în 2016 concurenții au pus la punct o fermă în Cipru, ferma de anul acesta va fi mai aproape de casă, în Maramureș. Tot la capitolul deosebiri față de primele sezoane trecem durata mai scurtă a concursului și, din acest motiv, numărul mai mic de concurenți.

Singura întrebare care se pune în acest moment este dacă gazda acestui show va fi aceeaşi ca ultimele sezoane, adică Iulia Vântur (36 de ani), care de câteva luni de zile îşi clădeşte o carieră de cântăreaţă şi model în India, unde se tot duce de cinci ani.

Surse apropiate show-ului de la Pro TV au declarat pentru Click! că solista de muzică populară Aneta Stan este în negocieri avansate pentru a concura în noul sezon.

aneta stanZoom
Aneta Stan este în negocieri avansate pentru a concura în noul sezon al show-ului ”Ferma Vedetelor”
foto: arhivă personală
loading...

Citește și

  • iulia vantur

    12 vedete își iau zborul spre ferma din Cipru luni, 18 ianuarie. Pregătirile pentru cel mai nou sezon al reality show-ului ”Ferma Vedetelor” au intrat, așadar, în linie dreaptă. Totul se întâmplă mai devreme anul acesta, pentru că PRO Tv a fost nevoită să anuleze un program filmat deja cap-coadă. Chiar dacă organizatorii au încercat să țină secretă data difuzării show-ului, un concurent s-a dat de gol pe pagina personală de Facebook.

  • Cei 12 concurenţi, aflaţi în competiţie la ”Ferma vedetelor” (PRO TV), show care debutează astăzi, de la orele 20.30, recunosc că sunt plini de calităţi, dar şi de slăbiciuni. Cum însă fiecăruia dintre ei le face cu ochiul premiul de 50.000 de euro, fermierii marca VIP şi-au suflecat mânecile şi s-au pus pe treabă.