Ce cadou a primit Andreea Marin de Moș Nicolae: „E clar, am fost totuși cuminte”

23592320_1891020200925571_640037570792980399_o.jpg

andreea marin
Andreea Marin, surprinsă de Moș Nicolae cu un dar emoționant
Foto: Facebook/Andreea Marin

Andreea Marin a avut parte de o surpriză foarte plăcută în dimineața zilei de 6 decembrie. De Moș Nicolae, prezentatoarea Tv a primit un cadou de neprețuit de la fiica ei, care cu siguranță a emoționat-o peste măsură.

Potrivit tradiției, în seara zilei de 5 decembrie, copiii, dar și adulții cu suflete de copii, își pregătesc încălțările pentru Moș Nicolae, care le lasă cadouri. Cu cât au fost mai ascultători, cu atât au șanse să primească daruri mai frumoase, dar dacă n-au fost cuminți, îi pedepsește aducându-le o nuielușă.

Andreea Marin a fost plăcut surprinsă să descopere în această dimineață un cadou de la fiica sa: un desen realizat chiar de ea, foarte sugestiv, în care îi transmite un mesaj măgulitor. A încercat să o caricaturizeze pe mama sa, sugerându-i că este o "super mămică". „Zâna” nu a putut rezista să nu le arate și prietenilor virtuali ce surpriză i-a pregătit fetița ei:

„Am găsit un dar în cizmuliță și m-am lămurit. Acum e clar, am fost totuși cuminte, nici că puteam primi un cadou mai prețios”, a scris vedeta pe contul său de Facebook.

andreea marinZoom
Andreea MArin a primit un desen din partea fiicei sale
Foto: Facebook/Andreea Marin
loading...

Citește și

  • Andreea Marin silueta, Andreea Marin s-a ingrasat, iubit consul, noul iubit al Andreei Marin, Soirées de la Mode

    A rupt sala în două după divorţul de Tuncay Ozturk, s-a tonifiat la saloanele de înfrumuseţare şi a ţinut cure de detoxifiere. Acum, de când se hrăneşte cu dragoste, Andreea Marin nu mai pare “Miss Fitness”, dar nici că-i pasă. Luni seară (6 noiembrie), la un eveniment monden, diva a ales o ţinută nepotrivită, care i-a pus în evidenţă kilogramele în plus.

  • andreea marin

    Surprize, surprize! Cu cine a venit Andreea Marin la evenimentul din această seară? Cu nimeni altul decât iubitul ei. Este prima lor ieșire publică de când Andreea Marin a recunoscut că este îndrăgostită. Bărbatul a sorbit-o din priviri timp de două ore, cât aceasta a stat pe scenă.